Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi6
Bugün Toplam336
Toplam Ziyaret792045
Takvim
Saat
KÜNYE
MUT'TAN HABER GAZETESİ
Kurucusu: Sıtkı SOYLU
İmtiyaz Sahibi: Ali Yaver SOYLU
Yazı İşleri Müdürü: Halil SÖYLEMEZ
Tel: 0324 774 13 69 
www.muttanhaber.net
e-mail:
aliyaversoylu@hotmail.com
U
ETS : 15016-10186-48762

TRAFİK KAZASI 2 ÖLÜ 4 YARALI

TRAFİK KAZASI 2 ÖLÜ 4 YARALI

Pazar günü Erdemli ilçesinde otomobilin aynı istikametteki başka bir otomobile arkadan çarpması sonucu meydana gelen kazada 2 kişi hayatını kaybetti, biri bebek 4 kişi yaralandı. Kaza anı bir iş yerine ait güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi.
Kaza Akdeniz Mahallesinde Mersin Antalya D-400 Karayolu üzerinde Mersin istikametinde meydana geldi. Alınan bilgiye göre, Cem Çetin yönetimindeki 06 DKT 355 plakalı otomobil, aynı istikamette ilerleyen Bahri E. yönetimindeki 33 KMR 35 plakalı otomobile arkadan çarptı. Sürücüsünün direksiyon hakimiyetinin kaybolması sonucu kontrolden çıkan otomobil daha sonra da bir binanın duvarına vurarak durabildi. Bahri E. yönetimindeki otomobil ise yolda defalarca dönerek savruldu.
Bina duvarına vuran otomobilin sürücüsü Cem Çetin kaza yerinde, aynı araçta yolcu olarak bulunduğu belirtilen Şirin Özcan da ağır yaralı olarak kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Her iki otomobilde bulunan biri bebek 4 kişi de kaza yerine sevk edilen ambulanslarla Erdemli Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

151 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın