Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi8
Bugün Toplam599
Toplam Ziyaret791484
Takvim
Saat
KÜNYE
MUT'TAN HABER GAZETESİ
Kurucusu: Sıtkı SOYLU
İmtiyaz Sahibi: Ali Yaver SOYLU
Yazı İşleri Müdürü: Halil SÖYLEMEZ
Tel: 0324 774 13 69 
www.muttanhaber.net
e-mail:
aliyaversoylu@hotmail.com
U
ETS : 15016-10186-48762

MERCEK LOJİSTİK KURSİYERLERİ SAHAYA İNDİ

MERCEK LOJİSTİK KURSİYERLERİ SAHAYA İNDİ

Mersin Büyükşehir Belediyesi bünyesinde hizmet veren Mercek Meslek Edindirme ve Eğitim Merkezleri'nde 'Lojistik Elemanı Yetiştirme' eğitimi alan kursiyerler, Mersin Serbest Bölgesi'ne düzenlenen saha gezisine katılarak, teorik eğitimlerini sahada pekiştirme imkanı buldu.
Mersin Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı Eğitim Hizmetleri Şube Müdürlüğüne bağlı Mercek Meslek Edindirme ve Eğitim Merkezi, açtığı kurslarla iş sahibi olmak isteyen veya kariyerinde kendini geliştirmeyi hedefleyen vatandaşların yanında olmaya devam ediyor. Mercek Meslek Edindirme ve Eğitim Merkezleri'ndeki 'Lojistik Elemanı Yetiştirme' kursuna katılan kursiyerler, Mersin Serbest Bölgesi'nde düzenlenen saha gezisine katılarak, teorik eğitimlerini sahada pekiştirme ve hedefledikleri meslekleri yakından tanıma fırsatı yakaladı.
Mercek Meslek Edindirme ve Eğitim Merkezleri Sorumlusu Eren Demir, teorik eğitimlerin yanı sıra uygulamalı eğitimlere de çok önem verdiklerini belirterek, “Uygulamalı eğitim vererek aslında kursiyerlerimize daha verimli, daha donanımlı meslek edinmeleri konusunda yardımcı olmaya çalışıyoruz. Mercek'te eğitim gören kursiyerlerimiz, almış oldukları pratik ve uygulamalı eğitimler sayesinde, tam donanımlı olarak mezun oluyorlar” dedi.

210 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın