Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi7
Bugün Toplam204
Toplam Ziyaret791089
Takvim
Saat
KÜNYE
MUT'TAN HABER GAZETESİ
Kurucusu: Sıtkı SOYLU
İmtiyaz Sahibi: Ali Yaver SOYLU
Yazı İşleri Müdürü: Halil SÖYLEMEZ
Tel: 0324 774 13 69 
www.muttanhaber.net
e-mail:
aliyaversoylu@hotmail.com
U
ETS : 15016-10186-48762

BÜYÜKŞEHİRDEN TERCİH GÜNLERİNDE ÖĞRENCİLERE DANIŞMANLIK HİZMETİ

BÜYÜKŞEHİRDEN TERCİH GÜNLERİNDE ÖĞRENCİLERE DANIŞMANLIK HİZMETİ

Büyükşehir Belediyesi, YKS sınavı sonrası da öğrencileri yalnız bırakmadı. Sınav sonuçlarının açıklanmasıyla birlikte Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı tarafından hizmetlerini sürdüren YKS kurs merkezlerinde öğrencilere tercihler hakkında danışmanlık hizmeti verilmeye başlandı.
Büyükşehir Belediyesi Kongre Merkezi başta olmak üzere Tarsus, Silifke, Erdemli, Mut, Gülnar, Aydıncık, Bozyazı ve Anamur'da 9 ayrı eğitim ve öğretimi destekleme kurs merkezinde rehberlik ve danışmanlık hizmetinden aileler 8 Ağustos'a kadar faydalanabilecek. 8 Ağustos'a kadar tercih günleri çerçevesinde hafta sonu dahil olmak üzere öğrencilere danışmanlık hizmetinin aktif bir şekilde yürütüldüğünü ifade eden MERCİ Öğrenci Danışmanlık Merkezinde rehber öğretmen Canan Serin, “Merkezde Kongre Merkezi olmak üzere ilçelerimizdeki kurs merkezlerimizde de rehber öğretmenlerimizin ışığında bu hizmetten faydalanabilecekler” dedi.
Öğrencilerin isteklerine odaklanarak tercihlerini oluşturduklarını kaydeden Serin, “Alanında uzman rehber öğretmenlerimiz öğrencilere bu bölümleri tercih ederken ders içerikleri, KPSS atamaları, çalışma alanları hakkında bilgiler veriyor. Kongre Merkezinde bu hizmeti verirken, vakıf ve devlet üniversitelerimizden temsilcilerimiz burada. Onlardan da detaylı bilgi alabiliyorlar. Böylelikle, öğrencilerimiz tercihi yaparken tüm imkanları göz önünde bulundurabiliyorlar” şeklinde konuştu.

190 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın