Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi4
Bugün Toplam813
Toplam Ziyaret791698
Takvim
Saat
KÜNYE
MUT'TAN HABER GAZETESİ
Kurucusu: Sıtkı SOYLU
İmtiyaz Sahibi: Ali Yaver SOYLU
Yazı İşleri Müdürü: Halil SÖYLEMEZ
Tel: 0324 774 13 69 
www.muttanhaber.net
e-mail:
aliyaversoylu@hotmail.com
U
ETS : 15016-10186-48762

MUT BİR ÇINARINI DAHA KAYBETTİ

MUT BİR ÇINARINI DAHA KAYBETTİ

Mut İlçesinin Fotoğrafçı Orhan lakabıyla bilinen kıymetli esnaflarından Orhan Kurtulan, 26.07.2023 Çarşamba günü aramızdan ayrıldı.
87 yaşından hayata gözlerini yuman Merhum Kurtulan, ikindi namazına müteakip Laal Paşa Camiinde kılınan cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı.
Güler yüzlü ve sevecen kimliği ile nezaketin yaşayan bir örneği, samimi yaklaşımları ile sevilen bir Mut insanı olan Orhan Kurtulan, Mut insanına verdiği değeri iyi ve kötü günlerinde yanlarında olarak hissettirirken, hatırnazlığı ile kalplerde taht kuran bir kişilikti.
Gerek yaşı itibariyle Mut’un yakın tarihini bilmesi gerekse mesleği fotoğrafçılıkla birlikte bizlere görsel bir hafıza bırakan Orhan amcamızı kaybetmenin üzüntüsünü yaşamaktayız.
Fotoğrafçı Orhan olarak bilinen Orhan Kurtulan 1936 yılında Mut’ta dünyaya geldi. 26 Temmuz 2023 Çarşamba günü vefat Orhan amcamız, Hasan, Ayşe ve Harun olmak üzere üç evlat babası idi.
Gazetemiz yazarlarından Hasan Kurtulan’ın babası, aynı zamanda gazetemizin kurucusu merhum Sıtkı Soylu’nun kadim dostu ve bizlerin hürmetle muhabbet beslediği amcası olan Orhan Kurtulan’a Allahtan Rahmet, ailesine ve yakınlarına baş sağlığı diliyoruz.

339 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın