Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi4
Bugün Toplam178
Toplam Ziyaret791063
Takvim
Saat
KÜNYE
MUT'TAN HABER GAZETESİ
Kurucusu: Sıtkı SOYLU
İmtiyaz Sahibi: Ali Yaver SOYLU
Yazı İşleri Müdürü: Halil SÖYLEMEZ
Tel: 0324 774 13 69 
www.muttanhaber.net
e-mail:
aliyaversoylu@hotmail.com
U
ETS : 15016-10186-48762

SU SPORLARI MERKEZİ AÇILDI

SU SPORLARI MERKEZİ AÇILDI

Erdemli'de su sporları merkezi açıldı. Mersin Erdemli Belediyesi, Çukurova Kalkınma Ajansı ve Mersin Üniversitesi iş birliğinde hayata geçirilen projeye, doğa ile iç içe tatil yapmak isteyenler rağbet gösteriyor.
Sıcak havalarda serinlemek isteyen ve adrenalin tutkunlarının rağbet gösterdiği su sporları merkezine yediden yetmişe herkes ilgi gösteriyor.
Turizmde yeni ilgi odağının, doğayla iç içe yöntemler olduğunu ve başladıkları projeleri başarıyla tamamlayıp vatandaşların hizmetine sunduklarını ifade eden, Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, “Dünyanın en güzel merkezindeyiz, Erdemlideyiz. Erdemli Çamlığı'ndayız. Turizmde yeni bir anlayışı burada gerçekleştirmeye gayret ediyoruz. Şu anda doğa ile iç içe deniz sahilinde, orman ile denizin iç içe olduğu bir bölgede insanlarımızın huzurlu bir şekilde, rahat bir şekilde, ekonomik bir şekilde tatil yapmaları adına glampinglerimiz ve bungolovlarımız var. Şu anda yüz yirmi yataklı bir tesisimiz mevcut bunların tamamı beş yıldızlı otel konforunda. Tabi tatile gelen insanlarımızın elbette su sporlarına, eğlenceye de ihtiyacı var. Çamlık'ta Su Sporları Merkezindeyiz. Burada Su Sporları Merkezimiz de heyecan arayan, eğlence arayan, adrenalin tutkunlarının gün boyunca güzel bir şekilde zaman geçirebilecekleri Su Sporları Merkezimizi burada gerçekleştirdik. Hayırlı uğurlu olsun" diye konuştu.

125 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın