Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi4
Bugün Toplam465
Toplam Ziyaret791350
Takvim
Saat
KÜNYE
MUT'TAN HABER GAZETESİ
Kurucusu: Sıtkı SOYLU
İmtiyaz Sahibi: Ali Yaver SOYLU
Yazı İşleri Müdürü: Halil SÖYLEMEZ
Tel: 0324 774 13 69 
www.muttanhaber.net
e-mail:
aliyaversoylu@hotmail.com
U
ETS : 15016-10186-48762

KIRMIZI KARTLAR HAVADA UÇUŞTU HAKEMLER SALDIRIYA UĞRADI MAÇ YARIDA KALDI

KIRMIZI KARTLAR HAVADA UÇUŞTU HAKEMLER SALDIRIYA UĞRADI MAÇ YARIDA KALDI

İlçemizi Mersin Kemal Gündüz Süper Amatör Lig (SAL) A Grubunda temsil eden Mut İdman Yurdu Belediyespor (MİY) ile Erdemli Limonspor arasında Cumartesi günü oynanan maçta yeşil sahalara yakışmayacak olaylar yaşandı. Hakem kararlarının bolca tartışıldığı, oldukça gergin geçen ve kırmızı kartların havada uçuştuğu mücadelede, maçın uzatma dakikalarında Erdemli Limonspor'un yedek oyuncusundan yan hakeme kramponla saldırı gerçekleşti. İlçemiz takımı MİY'in 2-0 önde götürdüğü karşılaşma, hakem kararıyla yarıda kaldı.
Mersin Kemal Gündüz SAL A Grubunda mücadele eden MİY, onuncu hafta karşılaşmasında deplasmanda, grupta şampiyonluk yarışını verdiği, grupta ikinci ve hemen altındaki sırada yer alan güçlü rakibi Erdemli Limonspor'a konuk oldu.
Erdemli İlçe Stadında, saat 14'te başlayan maçın ilk yarısında siyah-beyazlı takımımız, 33. dakikada Özkan Aygün'ün attığı golle ilk yarıyı 1-0 önde kapadı. Maçın ikinci yarısı ise oldukça gergin bir atmosferde geçti. 55. dakikada ev sahibi ekip Erdemli Limonspor'dan bir oyuncu ve takım masörü, hakeme itirazdan dolayı kırmızı kartla oyundan ihraç edildi. Maçın 62. dakikasında da MİY Teknik Direktörü Yıldıray Keser kırmızı kart gördü. Dakikalar 82'yi gösterdiğinde takımımızın golcüsü Volkan Pıtır, ikinci sarıdan kırmız kart görerek oyun dışı kaldı. Maçın uzatma dakikalarına girildiğinde MİY'in ikinci golü geldi. Emin Arı attığı golle durumu 2-0'a getirirken, gol sevincini abarttığı gerekçesiyle o da ikinci sarıdan kırmızı kartla oyundan atıldı. Maç, takımımızın 2-0 galibiyetiyle devam ederken, maçın son dakikalarında futbola hiç yakışmayacak olaylar çıktı. Erdemli Limonspor'dan bir yedek oyuncu, yan hakeme kramponla saldırdı. Oyuncu kırmızı kart görürken, yan hakem yaralandı. Maçın orta hakemi olaylar nedeniyle maçın kalan bölümünü oynatmadı ve maç yarıda kaldı. Yarıda kalan maçın ardından hakeme yönelik saldırıyı tasvip etmediklerini belirten Erdemli Limonspor Kulüp Başkanı, oyuncunun kulüple ilişiğinin kesildiğini açıkladı.
Mersin SAL A Grubunun onuncu haftasındaki Tarsusspor ile Binevlerspor karşılaşması olumsuz hava koşulları nedeniyle ertelenirken; diğer karşılaşmalarda ise şu sonuçlar alındı:
Mersin Ormanspor 1 – 2 Çeşmelispor, Karacailyas Veteranlarspor 2 – 0 Akdeniz Zirvespor, Akdeniz Belediyespor 1 – 1 İçel Yolspor.
Alınan bu sonuçların ardından, 11 takımlı Mersin SAL A Grubunda ilçemiz takımı MİY, bir maç eksiğiyle 19 puanla liderliğini koruyor. Grupta Erdemli Limonspor 19 puanla ikinci, 18 puanlı Akdeniz Belediyespor üçüncü sırada yer alıyor. MİY, gruptaki 11. hafta karşılaşmasında, kendi evinde son sıradaki Karacailyas Veteranlarspor'u konuk edecek.

SERTAVUL ESNAFSPOR MAÇI ERTELENDİ

Öte yandan ilçemizi Mersin Kemal Gündüz 1A C Grubunda temsil eden Sertavul Esnafspor'un, grubun 8. haftasında Silifke Ünal Ünüvar sahasında Gülnarspor'la yapacağı karşılaşma ise olumsuz hava koşulları nedeniyle ileri bir tarihe ertelendi. Grubunda oldukça iddialı bir konumda olan ve bir maç eksiğiyle 16 puanla 2. sıradaki yerini koruyan İlçemiz takımı Sertavul Esnafspor, 9. hafta mücadelesinde Tömük Esnafspor'u kendi evinde ağırlayacak.

208 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın