Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi9
Bugün Toplam377
Toplam Ziyaret792086
Takvim
Saat
KÜNYE
MUT'TAN HABER GAZETESİ
Kurucusu: Sıtkı SOYLU
İmtiyaz Sahibi: Ali Yaver SOYLU
Yazı İşleri Müdürü: Halil SÖYLEMEZ
Tel: 0324 774 13 69 
www.muttanhaber.net
e-mail:
aliyaversoylu@hotmail.com
U
ETS : 15016-10186-48762

DEVA PARTİSİ MUT BELEDİYE BAŞKAN ADAYI FATMA ÇELİK KOVAN BASINLA BİR ARAYA GELDİ

DEVA PARTİSİ MUT BELEDİYE BAŞKAN ADAYI FATMA ÇELİK KOVAN BASINLA BİR ARAYA GELDİ

Deva partisi İlçe Başkanı Turgay Özdemir, Basın toplantısında Belediye Başkan Adayı Fatma Çelik Kovan olduğunu belirtti.
Fatma Çelik Kovan, 2024 yerel seçimlerinde ilçemizden Deva Partisi'nin belediye başkan adayı oldu. Kovan, adaylık sürecini ve hedeflerini açıkladı.
Kovan, Mut'u çok iyi tanıdığını ve ilçenin sorunlarını çözmek için gerekli bilgi ve birikime sahip olduğunu söyledi.
Kovan, "Mut'ta doğdum, büyüdüm. Ailemin büyük bir kısmı burada yaşıyor. İlçenin sorunlarını yakından takip ediyorum. Teknolojinin gücünü kullanarak ilçemizi daha modern ve yaşanabilir bir yer haline getireceğiz" dedi.
Kovan, "İlçemizin en büyük gelir kaynağı olan başta kayısı ve zeytin olmak üzere, erik, incir ve diğer tüm tarım ürünlerinin rekoltesinin artması için; bu ürünlerde katma değeri yükseltecek üretim ve markalaşmanın önünü açacak çalışmalar yapacağız. Ayrıca bu ürünlerin ulusal ve uluslararası pazarlara ulaşması için tüm hemşerilerimize ön ayak olacağız. Alahan Manastırı, Yerköprü Şelalesi, Kestel ve Sason Kanyonu gibi tüm tarihi ve doğal güzelliklerimizi hak ettiği turizm bilinirliğine kavuşturarak güzel Mut'umuzun turizmden pay almasını sağlayacağız. Organize Sanayii Bölgesi'nin tüm sorunlarında üzerimize düşeni yapacağız” dedi.
Belediye başkanı seçilmesi durumunda, ilçede teknolojiyi yaygınlaştırmaya ağırlık vereceğini söyleyen Kovan, "Teknoloji, hayatın her alanında giderek daha önemli hale geliyor. Mut'u da bu değişime hazırlamak için elimden geleni yapacağım" dedi.
Kovan, "Kadınların yaşamın her alanında hak ettiği yeri bulmasının yanısıra ekonomik alanda aile ekonomisine daha efektif katkı sunması için; gençlerin de tüm spor, kültür-sanat ve eğitim konularında önünün açılması için çok farklı projeksiyonlar ortaya koyacağız" dedi.
Kovan, ayrıca, "Engelli vatandaşlarımızın potansiyellerini tam anlamıyla kullanabilmeleri için onlara gerekli desteği sağlayacağız" dedi.

324 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın