Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi3
Bugün Toplam403
Toplam Ziyaret792112
Takvim
Saat
KÜNYE
MUT'TAN HABER GAZETESİ
Kurucusu: Sıtkı SOYLU
İmtiyaz Sahibi: Ali Yaver SOYLU
Yazı İşleri Müdürü: Halil SÖYLEMEZ
Tel: 0324 774 13 69 
www.muttanhaber.net
e-mail:
aliyaversoylu@hotmail.com
U
ETS : 15016-10186-48762

DOÇ. DR. SERPİL TOMAK CHP BELEDİYE BAŞKAN ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLADI

DOÇ. DR. SERPİL TOMAK CHP BELEDİYE BAŞKAN ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLADI

Mersin Üniversitesi'ndeki öğretim Üyeliği görevinden istifa ederek CHP'den belediye başkan adayı olmak için başvuruda bulunan Doç. Dr. Serpil Tomak, Mut'la ilgili 7 temel hassas konuları belirlediğini, vizyonunun Mut'ta çıtayı yükseltmek olduğunu söyledi.
Geçtiğimiz Perşembe günü akşam basın mensuplarıyla bir araya gelen CHP aday adayı Tomak, “7 Tane temel hassas olduğum konuları belirledim. Akıllı tarım uygulamaları, iyi tarım uygulamaları, tarıma dayalı sanayi, muhakkak Mut'ta soğuk hava depomuz, meyve suyu ve paketleme fabrikamız, öğrenci yurdumuz, gençlere yönelik sosyal merkezlerimiz, muhakkak bir kültür müzemiz, yörük müzemizi hayata geçirmek istiyoruz. Burada en eski yerleşim yeri olan Mut'ta bir kültür envanteri çalışması yürütmek istiyoruz. Alanda uzman akademisyenlerle birlikte. Bunun dışında hedef kitlemiz gençler. Mut gençlerini burada tutacak istihdam alanları çok önemsiyoruz. Festivallerimizi daha güçlü yapalım. Sosyal ve sanatsal faaliyetlerimizi, ekonomi üretim. Bunların hiçbiri birbirinden öncelikli değil. Hep birlikte yapılması gereken çalışmalar. İnşallah hep birlikte yapacağız bunu. Tek başına bir belediye başkanının yapması da mümkün değil” dedi.
Tomak, STK'lar, kadın, erkek, çiftçi, işçiler, köylülerle hep birlikte yapacaklarını kaydetti. Çomak, projelerini hayata geçirmek için de “Mut'ta çıtayı yükseltmek istiyoruz. Vizyonumuz da o. Hem Mersin, hem de Mersin dışında bir network ağı oluşturarak hep birlikte Mut ailesi olarak umarım daha iyi işlere imza atacağız” diye konuştu.

283 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın