Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi3
Bugün Toplam222
Toplam Ziyaret791931
Takvim
Saat
KÜNYE
MUT'TAN HABER GAZETESİ
Kurucusu: Sıtkı SOYLU
İmtiyaz Sahibi: Ali Yaver SOYLU
Yazı İşleri Müdürü: Halil SÖYLEMEZ
Tel: 0324 774 13 69 
www.muttanhaber.net
e-mail:
aliyaversoylu@hotmail.com
U
ETS : 15016-10186-48762

ALPASLAN SAVAŞ KIR MHP BELEDİYE BAŞKAN ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLADI

ALPASLAN SAVAŞ KIR MHP BELEDİYE BAŞKAN ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLADI

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Mut İlçe Teşkilatında önceki dönem İlçe Başkanı Alpaslan Savaş Kır ile Türk Eğitim Sen İlçe Başkanı Kürşat Malgaç belediye başkanlığı için aday adaylıklarını açıkladılar.
Geçtiğimiz Cuma günü aday adaylarının açıklamalarını yapmak için düzenlenen toplantıların açılışında konuşan İlçe Başkanı Mustafa Düzenli, “Genel merkezden önce büyükşehir sonra ilçeler için isim açıklaması bekleniyor. Liderimiz tek bir amacı var. Tek amacı var o da vatan. Tek sevdamız o. Bizlerin de sevdası o” dedi
Öğle saatlerinde parti binasında düzenlenen toplantıda aday adaylığını açıklayan Alparslan Savaş Kır, 6 yıl ilçe başkanlığı görevini yaptığını belirterek, “Uzun süre yaptığım ilçe başkanlığı dönemimde hizmetlerim ortada. Çeşitli tarihlerde çiftçiler, esnaf ve diğer üreticiler, meslek odaları sivil toplum kuruluşları ve yöre halkı ile yaptığı temaslar sonucunda elde ettiği bulguları değerlendirerek çalışmalar sonucunda projelerin gerçekleşmesi konusun da fikir birliğinde karar aldım. Çok projelerim var bunları en kısa zamanda basın yoluyla açıklayacağım” dedi.
Kır, bu süreçte kendisini yalnız bırakmayanlara teşekkür etti.

314 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın