Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi2
Bugün Toplam177
Toplam Ziyaret791062
Takvim
Saat
KÜNYE
MUT'TAN HABER GAZETESİ
Kurucusu: Sıtkı SOYLU
İmtiyaz Sahibi: Ali Yaver SOYLU
Yazı İşleri Müdürü: Halil SÖYLEMEZ
Tel: 0324 774 13 69 
www.muttanhaber.net
e-mail:
aliyaversoylu@hotmail.com
U
ETS : 15016-10186-48762

MHP BELEDİYE BAŞKAN ADAY ADAYI AHMET ÇETİN “MUT MODEL İLÇE OLACAK”

MHP BELEDİYE BAŞKAN ADAY ADAYI AHMET ÇETİN “MUT MODEL İLÇE OLACAK”

MHP İlçe Başkanı Mustafa Düzenli, liderleri Devlet Bahçeli'nin önderliğinde Cumhur ittifakıyla 2024 Mart ayında yapılacak Yerel Yönetim Seçimlerinde Mersin Büyükşehir ve İlçe belediyelerinde başarılı olacaklarını ifade etti.
Daha sonra söz alan Ahmet Çetin, bugüne kadar ve halen görev yaptığı kurumlarla ve çalışmalarıyla ilgili bilgi verdi. Halka hizmetin Hakka hizmet şiarını benimsediği belirten Çetin, “Gönül coğrafyamızın tam kalbinde bulunan, bize ait olan memleketimiz için daha yapacak çok işimizin olduğunu hiç bir zaman unutmadık. Şanlı ecdadımız ve atalarımız tarafından emanet edilmiş olan bu toprakları korumak ve geliştirmek bizim sorumluluğumuzdadır. Bu bilinçle hareket ederek, memleketimize olan sevdamızı somut icraatlara dönüştürmek için gayret göstermeyi sorumluluk bildik. Önce Allah'ın izni, sonrasında siz kıymetli hemşerilerimin de destekleriyle ilçemize daha faydalı hizmetler yapacağımıza, geçmişin ve günümüzün ortak evrensel değerlerini harmanlayarak insan odaklı, herkesin şehirleşme anlamında gıpta ettiği bir ilçe haline getireceğimize, istişareye dayılı ortak akılla yönetilen bir MUT inşa edeceğimize inancım tamdır” dedi.
Ahmet Çetin, MHP Genel Merkezi'nin uygun görmesi ve 31 mart 2024 Yerel Seçimlerinde aday olduğu takdirde, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün açtığı yolda, Cumhuriyet değerlerine yakışır bir şekilde milli ve manevi değerleri koruyarak Tüm Türkiye'ye ve Mersin'e rol model olacak bir belediye anlayışını Mut için ortaya koyarak gece gündüz demeden çalışacağını sözlerine ekledi.

294 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın