Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi5
Bugün Toplam340
Toplam Ziyaret792049
Takvim
Saat
KÜNYE
MUT'TAN HABER GAZETESİ
Kurucusu: Sıtkı SOYLU
İmtiyaz Sahibi: Ali Yaver SOYLU
Yazı İşleri Müdürü: Halil SÖYLEMEZ
Tel: 0324 774 13 69 
www.muttanhaber.net
e-mail:
aliyaversoylu@hotmail.com
U
ETS : 15016-10186-48762

MİY’DAN TARSUSTA GOL YAĞMURU

MİY’DAN TARSUSTA GOL YAĞMURU

İlçemizi Mersin Kemal Gündüz Süper Amatör Lig (SAL) A Grubunda temsil eden Mut İdman Yurdu Belediyespor (MİY), 13. hafta karşılaşmasında rakibine gol yağdırdı. Hafta sonunda deplasmanda Tarsusspor'la karşılaşan MİY, sahadan 6-1'lik skorla galip ayrıldı. Siyah-beyazlı takımımız bu sonuçla en yakın rakibine 7 puanlık fark atarak grup liderliğini devam ettirdi ve şampiyonluk parolasıyla çıktığı yolda çok önemli bir mesafe kaydetti.
Süper Amatör Lig A Grubunun 13. hafta karşılaşmasında, ilçemiz takımı MİY, grup sonuncusu Tarsusspor'a konuk oldu. Hafta sonunda, Tarsus 27 Aralık Sahasında, saat 14'te başlayan mücadelede taraftarlar bol gollü bir maç izledi. Maça çok hızlı başlayan ve baştan sona üstün bir oyun sergileyen ilçemiz takımı MİY, karşılaşmayı rahat kazandı. Evsahibi Tarsusspor'a bariz bir üstünlük sağlayan MİY, rakibini adeta sürklase ederek, rakip kaleye tam 6 gol gönderdi. MİY'in farklı kazandığı karşılaşma 6-1'lik skorla sona erdi.
MİY bu galibiyetle, puanını 28'e çıkararak grup liderliğini sürdürdü. Siyah-beyazlı takımımız, puan cetvelindeki en yakın rakipleri 21'er puanlı Binevlerspor ve Akdeniz Belediyespor'a 7 puan fark attı. Grupta bir maçı eksik dördüncü sıradaki İçel Yolspor'un 20 puanı bulunuyor. MİY, bu sonulçlarla şampiyonluk yoluna bir adım daha yaklaşmış oldu.
Mersin SAL A Grubunda ikinci devrenin 13. haftasındaki diğer karşılaşmalarda ise şu sonuçlar alındı: İçel Yolspor 1 – Binevlerspor 1, Mersin Ormanspor 1 - Erdemli Limonspor 0, Taşucuspor 2 – Çeşmelispor 3, Akdeniz Belediyespor 1 - Akdeniz Zirvespor 2.
Alınan bu sonuçların ardından, 11 takımlı Mersin SAL A Grubunda ilçemiz takımı MİY, puanını 28 yaparak liderliğini sürdürdü. Grupta, 21'er puanlı Binevlerspor ikinci, Akdeniz Belediyespor üçüncü sırada yer alıyor.
MİY, gruptaki 14. hafta karşılaşmasında, grup üçüncüsü Akdeniz Belediyespor'u sahasında konuk edecek.

385 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın