Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi6
Bugün Toplam37
Toplam Ziyaret791746
Takvim
Saat
KÜNYE
MUT'TAN HABER GAZETESİ
Kurucusu: Sıtkı SOYLU
İmtiyaz Sahibi: Ali Yaver SOYLU
Yazı İşleri Müdürü: Halil SÖYLEMEZ
Tel: 0324 774 13 69 
www.muttanhaber.net
e-mail:
aliyaversoylu@hotmail.com
U
ETS : 15016-10186-48762

DEVA’DAN GAZETEMİZE ZİYARET

DEVA’DAN GAZETEMİZE ZİYARET

      Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Mut Belediye Başkan Adayı Fatma Çelik Kovan ve DEVA Partisi Mut İlçe Başkanı Turgay Özdemir, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla gazetemizi ziyaret ettiler. Ziyarette, gazetemiz sahibi Ali Yaver Soylu ile görüşen Kovan ve Özdemir, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutladı. DEVA Adayı Kovan ayrıca, karanfil verdi.
Gazetemiz Mut'tan Haber'i ziyaretinde konuşan DEVA Partisi Mut Belediye Başkan Adayı Fatma Çelik Kovan, gazetecilerin zor şartlar altında çalıştığını belirterek, “Bugün 10 Ocak Dünya Gazeteciler Günü. Şu an ülkemizde yandaş olmadan, dalkavuk olmadan bir şey yapmak, cesurca haber yazmak çok zor. Gazeteciler çok zor şartlar altında çalışıyor. Bunun hepsinin farkındayım ve üzülüyorum. Çünkü gazeteciler aslında halkın temsilcileridir ve halkın sesini yönetimlere duyurmak için vardır. Ama öyle bir sistem yaratıldı ki; ne halk ezildiğini, derdini rahatça ifade edebiliyor, ne de gazeteciler bugün bunu rahatça ifade edip yazabiliyor. Bundan dolayı çok üzgünüm, umarım daha özgür gazetecilerin yaşadığı bir dünyayı hep birlikte el ele inşa edebiliriz.” dedi.
      DEVA Partisi Mut İlçe Başkanı Turgay Özdemir de, ziyarette, yürüttükleri yerel seçim çalışmalarını anlattı. DEVA Partisi İlçe Başkanı Özdemir, şöyle konuştu: “3 Aralık'ta çıkmış olduğumuz bu yolda, DEVA Partisi ilçe başkanı olarak, sayın Fatma Çelik Kovan'la uzun istişareler sonunda, örgütümüz ve genel merkezimizin olurlarıyla belediye başkan adaylığı kesinleşmiş olup, yolda yürüyoruz. 3 Ocak'tan bu yana da seçim büromuzu hazır ettik. Billboarda çıktık, basına çıktık. İlçe kongremizi yaptık. Aday tanıtım programımızı gerçekleştirdik. Şu anda seçimlere en hazırlıklı ve epey bir mesafe kaydetmiş bir parti ve adayımızla birlikte çalışmalarımız hız kesmeden devam etmektedir.”
      Yerel seçimler için iddialı olduklarını söyleyen Özdemir, “Mut halkına diyorum ki, bu yolda lütfen bizi izleyin. Çaresiz değilsiniz. Güzel projelerimiz, genç kadrolarımızla Mut'u hak ettiği yerel yönetime hep birlikte kavuşturacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın. İddialıyız, adayımıza güveniyoruz; bilgili, kültürlü, donanımlı. Biz de bu yolda varız, çalışmalarımız devam edecek.” şeklinde konuştu.
DEVA Partisi Mut Belediye Başkan Adayı Fatma Çelik Kovan ve DEVA Partisi İlçe Başkanı Turgay Özdemir'in gazetemize gerçekleştirdiği ziyaret, karşılıklı fikir alışverişi ve edilen sohbetlerle sona erdi.

166 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın