Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi8
Bugün Toplam473
Toplam Ziyaret792182
Takvim
Saat
KÜNYE
MUT'TAN HABER GAZETESİ
Kurucusu: Sıtkı SOYLU
İmtiyaz Sahibi: Ali Yaver SOYLU
Yazı İşleri Müdürü: Halil SÖYLEMEZ
Tel: 0324 774 13 69 
www.muttanhaber.net
e-mail:
aliyaversoylu@hotmail.com
U
ETS : 15016-10186-48762

TİCARET VE SANAYİ ODASINDAN GAZETECİLER GÜNÜ KUTLAMASI

TİCARET VE SANAYİ ODASINDAN GAZETECİLER GÜNÜ KUTLAMASI

      Ticaret ve Sanayi Odası yönetim kurulu, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü dolayısıyla ilçemizdeki basın mensuplarının gazeteciler gününü kutladı hem de 2023 yılında ilçemiz oda yönetiminin yapmış olduğu çalışmalar hakkında slayt gösterimi ile gazetecilere bilgi verildi.
      Mut Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Şahin Sezer, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü dolayısıyla önce oda toplantı salonunda gazetecileri kabul etti ve daha sonra ise öğle yemeği verdi. Programdan konuşan Sezer, “Basın toplumun vicdanıdır. İşini en iyi şekilde yapan basın mensuplarının böyle bir sorumluluğu var. Basın bizim yaptığımız ve yapacağımız faaliyetler konusunda rehberimiz” dedi.
      Öğle yemeği ile devam eden kutlama programına ilçe Kaymakamı İhsan Ayrancı da katıldı. Programda konuşan ilçe Kaymakamı, “Basın mensubu arkadaşlarımızla buluştuk. Bu vesileyle tüm gazeteci arkadaşlarımızın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler gününü kutluyorum” dedi.
      Başkan Sezer ise, “çalışma şartlarının ve yaşadıklarının kolay olmadığını görüyoruz. Fakat basın toplumun vicdanıdır. İşini en iyi şekilde yapan basın mensuplarının böyle bir sorumluluğu da var. Umuyorum ki çalışan gazetecilerimizin de şartları iyileşmiş olur. Bu vesileyle basın mensubu arkadaşlarımızla buluştuk, hem de onlara biraz bilgi verdik. Biraz sohbet etmiş olduk. Tekrar bütün gazetecilerin çalışan gazeteciler gününü kutluyorum" dedi.

97 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın