Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi2
Bugün Toplam623
Toplam Ziyaret791508
Takvim
Saat
KÜNYE
MUT'TAN HABER GAZETESİ
Kurucusu: Sıtkı SOYLU
İmtiyaz Sahibi: Ali Yaver SOYLU
Yazı İşleri Müdürü: Halil SÖYLEMEZ
Tel: 0324 774 13 69 
www.muttanhaber.net
e-mail:
aliyaversoylu@hotmail.com
U
ETS : 15016-10186-48762

MİYDEN GOL YAĞMURU

Akdeniz Zirvespor 0 – 6 Mut İdman Yurdu

      MİY Mersin Süper Amatör Lig A grubunda play-off'a girme mücadelesi veren ilçemiz takımı Mut İdman Yurdu Belediyespor (MİY), deplasmanda karşılaştığı Akdeniz Zirvespor’a gol yağdırdı. Çok güzel bir maç çıkaran ve baştan sona üstün bir oyun sergileyen ilçemiz takımı MİY, rakip kaleye tam 6 gol gönderdi. Karşılaşma, MİY’in 6-0’lık galibiyetiyle tamamlandı. Rıfat Avcu’nun öğrencileri aldığı bu galibiyetle grup liderliğini sürdürdü ve birer maçı eksik Akdeniz Belediyespor’la Binevlerspor’un 4 puan önünde yer aldı.

      İlçemizi Mersin Kemal Gündüz Süper Amatör Lig (SAL) A Grubunda temsil eden Mut İdman Yurdu Belediyespor, 19. hafta karşılaşmasında, grupta altıncı sırada yer alan Akdeniz Zirvespor’a konuk oldu.

      Seyfi Ali Türkoğlu Stadında, hafta sonunda oynanan karşılaşma, saat 15'te başladı. Karşılıklı ataklarla başlayan karşılaşma, zorlu ve çekişmeli mücadelelere sahne oldu. Maçın ilk dakikalarından itibaren ev sahibi takıma karşı üstünlüğünü kabul ettiren MİY, adeta gol şov yaptı. Rakibini sürklase eden siyah-beyazlı takımımız, sahadan farklı galibiyetle ayrıldı. Zirve yarışını ilgilendiren bu önemli karşılaşmanın sonucunda skor tabelasında, Akdeniz Zirvespor 0 – 6 MİY yazıldı.

      Grupta zirve yarışı veren Rıfat Avcu'nun öğrencileri, bu önemli galibiyetle puanını 40’a çıkardı ve birer maçları eksik ikinci ve üçüncü sıralardaki en yakın rakiplerine 4 puan fark attı.   

      Mersin SAL A Grubunun 18. haftasındaki diğer karşılaşmalarda ise şu sonuçlar alındı:

      Taşucuspor 3 - Tarsusspor 1, İçel Yolspor 5 - Mersin Ormanspor 0, Çeşmelispor 4 - Erdemli Limonspor 3, Binevlerspor 2 - Karacailyas Veteranlarspor 0.

      Alınan bu sonuçların ardından, 11 takımlı Mersin SAL A Grubunda ilçemiz takımı MİY, puanını 40'a çıkararak liderliğini sürdürdü. Grupta, birer maçı eksik 36 puanlı takımlardan Akdeniz Belediyespor ikinci, Binevlerspor üçüncü sırada bulunuyor. Alınan bu sonuçlarla, bitime 3 hafta kala zirve yarışı iyice kızıştı.

      MİY, 20. haftayı bay geçecek ve maç yapmayacak.

91 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın