Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi6
Bugün Toplam815
Toplam Ziyaret791700
Takvim
Saat
KÜNYE
MUT'TAN HABER GAZETESİ
Kurucusu: Sıtkı SOYLU
İmtiyaz Sahibi: Ali Yaver SOYLU
Yazı İşleri Müdürü: Halil SÖYLEMEZ
Tel: 0324 774 13 69 
www.muttanhaber.net
e-mail:
aliyaversoylu@hotmail.com
U
ETS : 15016-10186-48762

TSO OKULUNDA İNCELEME YAPILDI

TSO OKULUNDA İNCELEME YAPILDI

      Mut Ticaret ve Sanayi Odası (Mut TSO), ekonomisi tarıma dayalı ilçemiz Mut'a, Tarım Lisesi kazandırılması için girişimlere başladı.

      Oda Başkanı Sezer, konuyla ilgili olarak, “Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ile Milli Eğitim Bakanlığı arasında imzalanan Ulusal eğitime katkı verilmesi amacıyla 154 ilçede 154 okul yapılmasına yönelik imzalanan protokol kapsamında ilçemize yapılan okulun, Proje Lisesi adı altında Tarım ve Tarım Teknolojileri ile Yenilenebilir Enerji Teknolojileri Lisesi olarak eğitim vermesi gerektiğini Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu'na ilettik” dedi.

      Konunun takipçisi olacaklarını belirten Sezer, ekonomisinin büyük kısmının tarıma dayandığı ilçemize, bir Tarım Lisesi açılmasının çok yerinde ve uygun olacağını söyledi ve Sezer’in bu talebi karşılığını buldu.
       Geçtiğimiz hafta içerisinde Milli Eğitim Bakanlığı Mesleki ve Teknik Eğitim Müdürü Ali Karagöz, ilçe kaymakamı İhsan Ayrancı, il Milli Eğitim müdürü Fazilet Durmuş, ilçe Milli Eğitim müdürü Harun Halifeoğlu inşaatı bitme aşamasına gelen okulda incelemelerde bulundular.

            Yapılan bu incelemelerin sonucu önümüzdeki günlerde neticelenmesi bekleniyor.

230 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın