Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi27
Bugün Toplam533
Toplam Ziyaret787619
Takvim
Saat
KÜNYE
MUT'TAN HABER GAZETESİ
Kurucusu: Sıtkı SOYLU
İmtiyaz Sahibi: Ali Yaver SOYLU
Yazı İşleri Müdürü: Halil SÖYLEMEZ
Tel: 0324 774 13 69 
www.muttanhaber.net
e-mail:
aliyaversoylu@hotmail.com
U
ETS : 15016-10186-48762

SEÇER’DEN SEÇİM SONRASI TEŞEKKÜR ZİYARETİ

SEÇER’DEN SEÇİM SONRASI TEŞEKKÜR ZİYARETİ

            Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Mut, Anamur ve Gülnar İlçe Başkanlıklarını ziyaret ederek partililer ve yurttaşlarla bir araya geldi.

“Türk siyasetine yön çizecek bir seçim”

            CHP Mut İlçe Örgütü’nde yaptığı konuşmasında, vatandaşları mutlu görmenin kendisini de son derece mutlu ettiğini ifade eden Seçer, en çok mutluluk duyduğu konunun da Mersin’den başlayarak tüm Türkiye’ye yansıyan seçim sonuçları olduğuna vurgu yaptı. Seçer, “Toplumumuzun şöyle bir; ‘oh dünya varmış’ deyip rahat bir nefes aldığı bir süreci başlattığımız için dünyanın bütün servetine değecek mutluluğu yaşıyorum. Onun için çok mutluyum” dedi. Anamur ilçesinde yaşadığı bir diyaloğu da paylaşan Seçer, “Bir vatandaşımız; ‘Bizleri mutlu ettiğiniz için rahat bir nefes aldırdığınız için umutlarımızı yeşerttiğiniz için sizlere teşekkür ediyorum’ dedi. İşte vatandaşın duyguları bu. Bu basit bir yerel seçim gibi görünse de; seçimden önce de vurguladığım gibi; Türk siyasetine yön çizecek, bir girizgah olacak bir seçim” ifadelerine yer verdi.

“Yolun sonu aydınlık”

            Seçer, Türkiye’nin yeni bir döneme girdiğini belirterek, “Artık yeni yöneticiler Türkiye’yi yönetecek. Yeniden umut yeşerecek. Göreceksiniz, belediyelerin estirdiği bu rüzgarla bize sağlanan bu desteğin, bu teveccühün değerini bilir, parti olarak bu oyların bize ait olmadığını ama bize ait olmak üzere olduğunu görüp daha çok çalışırsak o insanları kucaklarsak yolun sonu aydınlık. Bu desteğe sahip çıkmak lazım” diye belirtti.

Vatandaş; “bunlar iyi belediyecilik yapıyor’ dedi”

            Seçer, vatandaşların artık uygulanan yanlış politikalara ve ekonomik çöküşe tepki verdiğini sözlerine ekleyerek, CHP’li belediyelerin hizmetlerinin oy verme noktasında önemli olduğuna vurgu yaptı. Seçer, “Vatandaş; ‘bunlar iyi belediyecilik yapıyor’ dedi. Manisa, Denizli, Balıkesir, Bursa, Adıyaman ve birçok ilçe belediyesi geldi. Toroslar, Anamur, Aydıncık, Silifke geldi” ifadelerine yer verdi.

Ömür: “Genel iktidara yürüyüşümüz 1 Nisan’da başlamış oldu”

            CHP Mersin İl Başkanı Koral Ömür, Türkiye haritasının kırmızıya boyandığını vurgulayarak, bunun büyük de bir sorumluluk olduğuna değindi. Ömür, “Bundan sonraki süreçte örnek olacak bir yerel iktidarla genel iktidara yürüyüşümüz de 1 Nisan’da başlamış oldu. Cumhuriyet Halk Partisi’nin, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün partisinin hedefi Türkiye çapında iktidar olmaktır” dedi.

Mut: “Mersinliler Mersin’e sahip çıktı, Mersin kıpkırmızı oldu”

            Yerel seçimlerde CHP’nin Mut Belediye Başkan Adayı olarak gösterilen Gülsüm Kevser Mut, “Mustafa Kemal Atatürk’ün şöyle bir sözü vardı; ‘Mersinliler Mersin’e sahip çıkınız.’ Evet Mersinliler Mersin’e sahip çıktı, Mersin kıpkırmızı oldu. Türkiye kıpkırmızı oldu. Vahap Seçer Başkanımızı da rekor oyla Belediye Başkanı yaptık ve kendisini kutluyorum, tebrik ediyorum” ifadelerini kullanarak, bu süreçte emeği geçenlere teşekkürlerini iletti.

Kaya: “Hedefimiz genel iktidar”

            CHP Mut İlçe Başkanı Ali Kaya, seçim kampanyası süresinde Mut’ta çok sayıda mahalleyi ziyaret ettiklerini ifade ederek, “Mersin’de ve tüm Türkiye’de güzel bir oy aldık. Hedefimiz genel iktidardır. Bunu da yerel yönetimlerden yapacağız. Vahap Başkanımız artık daha güçlü olarak geldi. Bundan sonra da ilk hedefimiz genel iktidar ve bundan sonraki seçimde Mut Belediyesi” dedi.

60 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın