Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi5
Bugün Toplam650
Toplam Ziyaret786385
Takvim
Saat
KÜNYE
MUT'TAN HABER GAZETESİ
Kurucusu: Sıtkı SOYLU
İmtiyaz Sahibi: Ali Yaver SOYLU
Yazı İşleri Müdürü: Halil SÖYLEMEZ
Tel: 0324 774 13 69 
www.muttanhaber.net
e-mail:
aliyaversoylu@hotmail.com
U
ETS : 15016-10186-48762

Mut Belediyesi, Ekim ayı meclis toplantısını yaptı.

Belediye Meclis ve Toplantı Salonunda yapılan toplantıda, meclis gündeminde yer alan konular görüşüldü.

Belediye Başkanı Murat Orhan’ın başkanlık ettiği Ekim ayı Belediye Meclis Toplantısı açılış ve yoklamanın yapılmasıyla başladı. İmar Komisyonuna ilgili evrakların havalesinin görüşüldüğü toplantıda Palantepe Köyü 1025 No’lu parseldeki imar planı tadilatı görüşülüp oylama sunuldu. Yapılan oylamanın ardından oy birliğiyle kabul edildi.

Meclise havaleli evrakların görüşülmesiyle devam eden toplantıda Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanlığı’ndan hibe edilmesi için iş makinesi alınması, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı’ndan paletli kepçe taşımada kullanılmak üzere dorseli tır alınması, Konya Büyükşehir Belediye Başkanlığı’ndan bir beko alınması ve Doğancı Mahallesi, Doğancı tepesi mevkiine yapılacak olan aile çay bahçesi ve yapılacak olan park da kullanılmak üzere teknik malzemelerin ilçemize getirilmesi meclisin onayına sunuldu. Yapılan oylamada öneriler oy birliğiyle kabul edildi. İlçemiz Doğancı Mahallesi’nde bulunan mükerrer sokak isimlerinden Ufuk Sokak ismi Umut Sokak olarak değiştirilmesi mecliste yapılan oylamada oy birliğiyle kabul edildi. İlçemiz Meydan Mahallesinde dört adet sokak ismi verilmesi görüşüldü. Yapılan görüşmelerde sokaklara Yağız Sokak, Olgun Sokak, Billur Sokak, Renkler Sokak isimleri verilmesi mecliste yapılan oylamayla kabul edildi.

Belediye Melis gündeminin sona ermesinin ardından toplantıya katılan halkla yapılan sohbet toplantısıyla Ekim ayı belediye meclis toplantısı sona erdi. 

Haber: Abdurrahman AYDIN



822 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın