Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi7
Bugün Toplam701
Toplam Ziyaret786436
Takvim
Saat
KÜNYE
MUT'TAN HABER GAZETESİ
Kurucusu: Sıtkı SOYLU
İmtiyaz Sahibi: Ali Yaver SOYLU
Yazı İşleri Müdürü: Halil SÖYLEMEZ
Tel: 0324 774 13 69 
www.muttanhaber.net
e-mail:
aliyaversoylu@hotmail.com
U
ETS : 15016-10186-48762

Mut’ta SYDV tarafından yaptırılan prefabrik kaplama evler, hak sahiplerine teslim edilmeye başlandı.

Mut Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) tarafından yeri ve projesi hazırlanarak faaliyete geçen 1+1 oda şeklinde hazırlanan prefabrik kaplama evler, 6 aileyi sevindirdi. Hak sahiplerine evlerin anahtarı, Kaymakam Mustafa Şahin tarafından teslim edildi.

Kaymakam Mustafa Şahin, SYDV tarafından belirlenen 6 aileye evlerinin teslim edildiğini bildirdi. Durumu iyi olmayan ailelere verilmek üzere yaptırılan prefabrik kaplama evlerden bazıları vatandaşların kendi arsasına, bazıları ise Vakıf tarafından belirlenen yerlere yapıldı. Yapılan evlerin anahtarı, ilçede kimsesiz yaşayan Meryem Konya, Abbas Süzer, Abdullah Ünal, Fatih Aksan ve Nedim Çağlar’a teslim edildi. Göksu Beldesinde 4 çocuğu ile çadırda yaşayan Naci Çoban ailesinin de önümüzdeki günlerde evlerinin teslim edileceğini kaydeden Kaymakam Şahin,  Vakfın yaptığı bu yardımların devam edeceğini söyledi.

Evinin anahtarını teslim almanın mutluluğunu yaşayan Meryem Konya, uzun yıllar yaşadığı sıkıntının ardından güzel bir eve kavuşmasına sebep olan herkese teşekkür etti.

Haber: Ahmet Güler



1001 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın