Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi10
Bugün Toplam653
Toplam Ziyaret786388
Takvim
Saat
KÜNYE
MUT'TAN HABER GAZETESİ
Kurucusu: Sıtkı SOYLU
İmtiyaz Sahibi: Ali Yaver SOYLU
Yazı İşleri Müdürü: Halil SÖYLEMEZ
Tel: 0324 774 13 69 
www.muttanhaber.net
e-mail:
aliyaversoylu@hotmail.com
U
ETS : 15016-10186-48762

MEHMET DOĞAN YENİDEN BAŞKAN

22 Eylül’de yapılan Mut Sulama Birliği Meclis Üyelikleri seçiminin ardından, 37 kişiden oluşan Meclis Üyeleri kendi aralarında Mut Sulama Birliği Başkanını seçti. Yapılan seçim sonucunda Mehmet Doğan, yeniden Mut Sulama Birliği Başkanı oldu. Mehmet Doğan 4 yıl daha Birlik Başkanlığını yürütecek. Meclis Üyeleri ayrıca yönetim ve denetim kurulu üyelerini de belirledi. Belirlenen Yönetim Kurulu Üyeliklerine Recep Şeker, Mehmet Özay, Mehmet Tepe ve Veysel Şah seçildiler.

Yeniden Mut Sulama Birliği Başkanlığına seçilen Mehmet Doğan yaptığı açıklamada, daha önce olduğu gibi bundan sonra da çalışmalarına en iyi şekilde devam edeceklerini kaydetti. İlçemizin gelir kaynağının % 90’ının tarıma dayalı olduğunu belirten Doğan; sulu tarımın öneminin gün geçtikçe daha iyi anlaşıldığını, bundan dolayı mevcut su kaynaklarına daha iyi bakılması ve suyun en iyi düzeyde kullanılması gerektiğini söyledi. Tüm üreticileri damla sulamaya geçmeleri konusunda teşvik ettiklerini belirten Doğan: “Damla sulama ile sulayan üreticilerden su parası indirim yaptık. Ayrıca Sulama Birliğinin çalışma bölgesini genişlettik. Son yılda Yapıntı ve Gençali köyleri de birliğe dahil oldu. Bunu önümüzdeki yıllarda daha da artırmayı düşünüyoruz” dedi.

Mut halkının Sulama Birliğine sahip çıkmasını isteyen Doğan, yapılan seçimlerde kendilerine güvenen üyelerini hiçbir konuda mağdur etmeyeceklerinin sözünü verdi. Doğan, kendilerine destek veren herkese teşekkür ederek sözlerini noktaladı.

Haber: Abdurrahman AYDIN



2013 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın