Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi5
Bugün Toplam727
Toplam Ziyaret786462
Takvim
Saat
KÜNYE
MUT'TAN HABER GAZETESİ
Kurucusu: Sıtkı SOYLU
İmtiyaz Sahibi: Ali Yaver SOYLU
Yazı İşleri Müdürü: Halil SÖYLEMEZ
Tel: 0324 774 13 69 
www.muttanhaber.net
e-mail:
aliyaversoylu@hotmail.com
U
ETS : 15016-10186-48762

Ak Parti Mut İlçe Başkanı Ali Akgül yaptığı basın açıklamasıyla, göreve geldikten sonra yaptıkları ve yapacakları çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

Parti binasında yapılan ve yönetim kurulu üyelerinin de yer aldığı toplantıda Ali Akgül, kamuoyuyla şu görüşleri paylaştı:

“27 EYLÜL 2011 tarihinde genel merkez tarafından görevlendirildim. Yönetim kurulunu oluşturduk, Hemen 4. Olağan kongre çalışmalarına başladık. 24.12.2011 Tarihinde yapılan olağan kongrede yaptığımız liste ile kongreden başarı ile çıktık. Kongreden sonra parti içi muhalefet karışıklıkları üzerinde durdum, Allaha şükür bütünlüğümüzü sağladık. Göreve geleli bir yılı tamamladım, Partimizin birçok etkinliklerini başarı ile gerçekleştirdik. Mut’a yapılan projelerle ilgili çalışmalar yaptık, Köy ve yayla yolarımızın bakım, stabilize ve asfalt çalışmalarını yakinen takip ediyoruz. Arazi sulama ve içme suyu projeleri üzerinde çalışmalarımız yürütülmektedir. İlçemize Elektrikle bakım, onarım ve yenileme ile ilgili iki milyon TL’lik Yatırım yapıldı. Şuanda çalışmalar devam etmektedir, Yılsonu itibari ile tamamlanacaktır. 14 Kilometrelik Silifke Mut girişi ile şimşek tesisleri arası sıcak asfalt ihalesi Kara Yolları tarafından yapıldı. Hacınuhlu Köyü göledi DSİ tarafından ihale aşamasına getirildi. Dere yurt göledi ile ilgili çalışmalarımız devam etmektedir. Bu gölet büyük bir projedir bölgenin kıraç arazilerinin cazibeyle sulamaya başlanacaktır.

Gezende Barajına Kurulan yeni bir ek tesis ile Mut’ta üretilen elektriğin tamamı Taşucu-Karaman yüksek şehirlerarası elektrik hattı ile Mut’ta toplanıp buradan dağıtılacaktır. Bu yatırım on milyon TL’lik bir yatırımdır. Hastane İnşaatımız hızla devam etmektedir, Kısaca Mut’un her türlü yatırımlarında, projelerinde varız. Çözüm yollarında Parti teşkilatı olarak desteklerimiz sürmektedir. Bütün bu yatırımlar ve proje konusunda Mut halkına ve bizlere yardımcı olan Bakan yardımcımız Sayın Mustafa SEVER beye, İl başkanımıza ve Milletvekillerimize teşekkür ederiz.

28.09.2012 tarihinde gerçekleşen 4. Olağan büyük kongremize Yönetim kurulu ve Teşkilatımızın diğer birimleri katıldık. Kongredeki coşkuyu hep beraber yaşadık. Başbakanımızın verdiği mesajlar Ülkemiz ve Dünya gündemi konularıydı. Yurtdışı katılımcılar; Devlet Başkanları ve Başbakanlar verdikleri mesajda Türkiye’nin büyük bir ülke olduğunu, bölgenin örnek alınan bir ülkesi olduğu üzerinde durdular.

Ülkemize ve tüm dünyaya hayırlı olması dileği ile tüm Mut halkını saygı ve sevgi ile selamlıyorum.”



729 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın