Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi1
Bugün Toplam21
Toplam Ziyaret785756
Takvim
Saat
KÜNYE
MUT'TAN HABER GAZETESİ
Kurucusu: Sıtkı SOYLU
İmtiyaz Sahibi: Ali Yaver SOYLU
Yazı İşleri Müdürü: Halil SÖYLEMEZ
Tel: 0324 774 13 69 
www.muttanhaber.net
e-mail:
aliyaversoylu@hotmail.com
U
ETS : 15016-10186-48762

Mut İlçe Emniyet Müdürlüğü ve İlçe Jandarma Komutanlığına bağlı trafik ekipleri, motosiklet sürücülerini sıkı takibe aldı.

Mut İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı asayiş ve trafik ekipleri, ilçenin belirli bölgelerinde yaptığı denetimlerde; çok sayıda motosiklet trafikten men edilirken evraklarında eksik bulunan sürücülere ise cezai işlem uygulandı.

Ehliyetsiz sürücülerden ve gürültü yapan motosikletlerden yana artan şikâyetler üzerine harekete geçen ekipler, yaptıkları denetimlerde evrakları eksik motosikletleri trafikten men ederken, sürücüleri hakkında idari yaptırım uyguluyor. Mut’un en işlek caddelerinden olan İnönü Caddesi ve Atatürk Bulvarı üzerindeki yapılan denetimlerde, evrakları eksik motosikletler trafikten men edilirken ruhsatsız, ehliyetsiz, kasksız ve plakasız araç kullandığı tespit edilen sürücüler hakkında ise yasal işlem başlatıldı.

Yapılan uygulamalarda motosiklet sürücülerine kask takmaları konusunda uyarılarda bulunan trafik polisleri, evrakları tam olup seyir halinde kask takan sürücülere kurallara uydukları için teşekkür ettiler. Yapılan uygulamaların vatandaşın yararına olduğunu belirten yetkililer, motosiklet kullanırken kask takmanın büyük önem taşıdığını belirtirken, motosiklet kullanırken kask takma ve trafik kurallarına uyma konusunda vatandaşları bilinçli olmaya davet ettiler.

Öte yandan İlçe Jandarma Komutanlığına bağlı Trafik Tim Ekipleri de ilçeye bağlı köylerde, motosiklet sürücülerine yönelik olarak sıkı denetim uyguluyor. Barabanlı Köyünde denetimlerde bulunan Jandarma ekipleri, kurallara uyan sürücülere teşekkür ederken; kusurlu olan motosiklet sürücülerine cezai işlem uyguladı. Jandarma ekipleri yapılan denetimlerde, sürücülere kurallara uymaları yönünde uyarılarda bulundular.

Haber: Ahmet GÜLER - Abdurrahman AYDIN



1464 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın