Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi6
Bugün Toplam93
Toplam Ziyaret785828
Takvim
Saat
KÜNYE
MUT'TAN HABER GAZETESİ
Kurucusu: Sıtkı SOYLU
İmtiyaz Sahibi: Ali Yaver SOYLU
Yazı İşleri Müdürü: Halil SÖYLEMEZ
Tel: 0324 774 13 69 
www.muttanhaber.net
e-mail:
aliyaversoylu@hotmail.com
U
ETS : 15016-10186-48762

Mut Çıtlık Kültür Sanat Dergisi tarafından düzenlenen Sonbahar Konserinde, Mersin’den Grup Basston ile Alman saksafon ve yan flüt sanatçısı Richard Wester sahne aldı.

Grup Basston ve Richard Wester, Türk ezgilerini saksafon ve yan flüt senteziyle birleştirdikleri konserde dinleyenlere müzik ziyafeti çektiler.

Mut Çıtlık Kültür Sanat Dergisi tarafından Sonbahar Konseri düzenlendi. Cumartesi akşamı Halk Eğitim Merkezinde düzenlenen konserde, Mutlu bir hemşehrimizin davetlisi olarak ilçemizde bulunan Alman saksafon ve yan flüt sanatçısı Richard Wester ile Mersin’den Grup Basston sahneye çıktı. Ücretsiz olmasına rağmen pek ilgi görmeyen konseri az sayıda kişi izlerken, sanırız konsere gelemeyenler çok şey kaçırmış oldular.

İzleyiciler arasında Wester’in Alman dostlarının da yer aldığı Çıtlık Dergisi’nin Sonbahar Konserinde, Grup Basston’un çalıp söylediği Türk Halk Müziği ve özgün müzikten oluşan Türk ezgilerine, saksafonu ve yan flütüyle eşlik eden Richard Wester; dinleyenlerin büyük beğenisini kazandı. Türk ezgilerinin saksafon ve yan flütle olan sentezi dinleyicilerin büyük ilgisini çekerken; deyim yerindeyse kulakların pasını sildi. Dinleyicilerin adeta mest olduğu konser bitiminde, Grup Basston ve Richard Wester ayakta alkışlandı.

Haber: Mehmet GÜRBÜZ



1308 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın