Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi6
Bugün Toplam727
Toplam Ziyaret786462
Takvim
Saat
KÜNYE
MUT'TAN HABER GAZETESİ
Kurucusu: Sıtkı SOYLU
İmtiyaz Sahibi: Ali Yaver SOYLU
Yazı İşleri Müdürü: Halil SÖYLEMEZ
Tel: 0324 774 13 69 
www.muttanhaber.net
e-mail:
aliyaversoylu@hotmail.com
U
ETS : 15016-10186-48762

MİY Belediye Spor 3 - Atakent Spor 1

İlçemiz takımlarından Mut İdman Yurdu Belediye Spor, geçtiğimiz haftanın ardından bu haftayı da galibiyetle kapadı. Sahasında Atakent Spor’u ağırlayan MİY BLD. 8 kişiyle tamamladığı karşılaşmayı 3-1 kazandı. Mut Şehir Stadında oynanan ve nefes kesen mücadelede kırmızı kartlar havada uçuştu. MİY BLD.’den kaleci ve 2 oyuncu kırmızı kart görerek oyun dışı kalırken; karşılaşmada her iki takım lehine de birer penaltı düdüğü çalındı.

MAÇIN ÖYKÜSÜ

MİY BLD. maça çok hızlı başladı ve 7. dakikada geliştirdiği atakta 1–0 öne geçti. Maçın 12. dakikasında skoru 2–0’a getiren MİY BLD. üst üste geliştirdiği ataklarında maçın 40. dakikasında skoru 3–0 yaptı. Skor bu şekilde devam ederken rakip takım geliştirdiği atakta kaleci ile karşı karşıya kaldı. Pozisyonda kalecinin yapmış olduğu harekete faul veren hakem direkt kırmızı kart göstererek MİY BLD.’yi 10 kişi bıraktı. Penaltı vuruşunu gole çeviren konuk ekip skoru 3–1 yaptı.

10 kişi kalmasına rağmen maçın 2. yarısına da etkili başlayan MİY BLD. geliştirdiği atakta penaltı kazandı, fakat penaltı vuruşunu gole çeviremedi. Maçın ilerleyen dakikalarında bir oyuncumuz daha kırmızı kart gördü. Maçın hakemi, taç atışına elle müdahale ettiği gerekçesiyle 2. sarı kartını gösterdiği oyuncumuzu kırmızı kartla oyun dışı bıraktı. 9 kişi kalan MİY BLD. skoru korumak için oyunu yavaşlatırken, maçta uzatmaların oynandığı dakikalarda bir oyuncusunu daha kaybetti. Rakip takım kalecisinin yapmış olduğu harekete itiraz eden MİY BLD.’li bir oyuncu kırmızı kart görerek oyun dışı kaldı. Maçta başka pozisyon olmazken, maç bu skorla sona erdi. Maçta 3 oyuncusunu kaybederek maçı 8 kişi tamamlayan MİY BLD. önemli bir sonuca imza attı ve galibiyet serisine devam etti.



773 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın