Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi3
Bugün Toplam206
Toplam Ziyaret786691
Takvim
Saat
KÜNYE
MUT'TAN HABER GAZETESİ
Kurucusu: Sıtkı SOYLU
İmtiyaz Sahibi: Ali Yaver SOYLU
Yazı İşleri Müdürü: Halil SÖYLEMEZ
Tel: 0324 774 13 69 
www.muttanhaber.net
e-mail:
aliyaversoylu@hotmail.com
U
ETS : 15016-10186-48762

Sever: “Sağlanan güven ve istikrar sayesinde kıskanılan bir ülke haline geldik.”

Ekonomi Bakan Yardımcısı Mustafa Sever, memleketi Mut’ta hemşerileriyle bayramlaştı. Sever, “Sağlanan güven ve istikrar sayesinde kıskanılan bir ülke haline geldik” dedi.

Tarihi Karacaoğlan Çınaraltı Parkında düzenlenen bayramlaşma törenine katılan Ekonomi Bakan Yardımcısı Mustafa Sever, burada yaptığı konuşmada bayramların birlik, beraberlik ve barışı geliştiren özel günler olduğunu söyledi. Barışın, kardeşliğin, istikrar ve güven ortamının sürdüğü takdirde, ülkedeki hızlı kalkınma ve gelişme hamlesinin daha da hızlanarak devam edeceğini belirten Sever, şöyle konuştu: “Bayram vesilesiyle dostluk, kardeşlik ve dayanışma duygularını umarım daha da pekiştireceğiz. Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın önderliğinde 2002 yılından bu yana sağlanan güven ve istikrar sayesinde kıskanılan bir ülke haline geldik. Neredeydik, nereye geldik. 2002 yılında 230 milyar dolar olan milli hâsılamız, 2011 yılı itibarıyla 772 milyar dolar olmuştur. Nereden nereye geldiğimizi hiç unutmayacağız. Kişi başına düşen milli gelirimiz 3 bin 500 dolarken, bugün 10 bin dolara çıkmıştır. İhracatımız 36 milyar dolardan, 2011 yılı sonu itibarıyla 136 milyar dolara çıkmış durumdadır. Hedefimiz bu yılsonu itibarıyla 150 milyar doları yakalamak. Bu güzel gelişmeler, istikrarın ve güvenin nasıl sağlandığının en büyük ispatıdır.”

Bayramlaşma programına, İlçe Kaymakamı Mustafa Şahin, Belediye Başkanı Murat Orhan ve Ak Parti İlçe Başkanı Ali Akgül'ün yanı sıra çok sayıda vatandaş katıldı.

Yapılan bayramlaşmanın ardından halkla bir araya gelen Ekonomi Bakan Yardımcısı Mustafa Sever, Mut halkının sorunlarını dinleyip, sorunların çözüm aşamasında neler yapılabileceğine yönelik vatandaşla fikir alışverişinde bulundu. Sever, ilçe halkının sorunlarının çözümü konusunda gerekli çalışmaların yapılacağını belirtti.

Haber: Ahmet GÜLER



1003 kez okundu

Yorumlar

selam     05/11/2012 09:29

Allah senden razı olsun Sayın Bakan Yardımcım Basarılarınızın devamını dilerim Allaha emanet ol
Misafir - abdullah uçar

tebrik     05/11/2012 09:02

Helal olsun Mustafa Abiciği Sayın Bakan Yardımcım Sen bu milleti ruhunla sevdikçe onların duaları ve Allahın izniyle yolun açık olacak selamlar basarılar
Misafir - Ali Oğuzhan