Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi3
Bugün Toplam127
Toplam Ziyaret778296
Takvim
Saat
KÜNYE
MUT'TAN HABER GAZETESİ
Kurucusu: Sıtkı SOYLU
İmtiyaz Sahibi: Ali Yaver SOYLU
Yazı İşleri Müdürü: Halil SÖYLEMEZ
Tel: 0324 774 13 69 
www.muttanhaber.net
e-mail:
aliyaversoylu@hotmail.com
U
ETS : 15016-10186-48762

Ulu önder Atatürk ölümünün 74. Yıldönümünde ilçemizde törenle anıldı

İlçemizde 10 Kasım Atatürk’ü Anma programı İlçemiz Hükümet Konağı önünde bulunan Atatürk Anıtı’na çelenk konulmasıyla başladı.

Atatürk Anıtı önünde düzenlenen törene İlçe kaymakamı Mustafa Şahin, İlçe Garnizon Komutanı Üsteğmen Evren Ekmekçi, Belediye Başkanı Murat Orhan, İlçe Emniyet Müdürü Murat Güney, ilçemizde eğitim gören öğrenciler, Daire Amirleri, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşları temsilcileri katıldı.

Çelenk sunulmasının ardından saat 09.05'te ise Türkiye Cumhuriyetinin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün manevi huzurunda iki dakikalık saygı duruşunda bulunulup,  İstiklal Marşı'nın okunması ile Atatürk Anıtındaki alanındaki program sona erdi.

Halk Eğitim Merkezi Salonu’nda gerçekleştirilen anma programında. Mareşal Fevzi Çakmak Yatılı Bölge Orta Okulu’nun hazırladığı, Atatürk’ün hayatı ve üstün kişiliği ile ilgili konuşmaya yer verildi. Şiirler, Gençliğe hitabe ve Gençliğin Ata’ya cevabının okunduğu program, Atatürk oratoryosu, Şiir ve kompozisyon dallarında dereceye girenlere ödüllerinin verilmesi ile devam etti.

Atatürk’ün sevdiği şarkıların okul korosu tarafından seslendirilmesiyle program sona erdi.

Haber: Abdurrahman AYDIN



759 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın