Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi3
Bugün Toplam474
Toplam Ziyaret779102
Takvim
Saat
KÜNYE
MUT'TAN HABER GAZETESİ
Kurucusu: Sıtkı SOYLU
İmtiyaz Sahibi: Ali Yaver SOYLU
Yazı İşleri Müdürü: Halil SÖYLEMEZ
Tel: 0324 774 13 69 
www.muttanhaber.net
e-mail:
aliyaversoylu@hotmail.com
U
ETS : 15016-10186-48762

Spor Bakanı'na ziyaret

Belediye Başkanı Murat ORHAN, Polis Akademisi'nde Öğretim Görevlisi Emniyet Müdürü ve Judo Federasyonu Başkan Vekili hemşerimiz Ercan SELÇUK'la birlikte Gençlik ve Spor Bakanı Suat KILIÇ'ı ziyaret ettiler.

Belediye Başkanı Murat ORHAN ziyarette; 24- 26 Kasım 2012 tarihleri arasında ilçemizde yapılacak olan  Türkiye Judo Süper Ligi'nin 3. Etabı karşılaşmalarının davetiyesini Bakan KILIÇ'a sundu. Belediye Başkanı ORHAN, Mersin İli'nde bugüne kadar hiçbir spor dalında Türkiye Şampiyonası yapılmadığını, geçtiğimiz Yıl Türkiye Yıldızlar Karakucak Güreş Şampiyonası'nın Mut İlçesi'nde yapıldığını belirten Belediye Başkanı Murat ORHAN, "Bu yıl da Türkiye Judo Süper Ligi'nin 3. Etabı'nı ilçemizde gerçekleştirecek olmanın heyecanını ve gururunu yaşıyoruz. 24 - 26 Kasım 2012 tarihleri arasında gerçekleştireceğimiz Türkiye Judo Süper Lig 3.  Etap karşılaşmalarında sizi de aramızda görmek bizi onurlandıracaktır" dedi. Başkan ORHAN, etkinliklerin Mut'ta yapılmasına katkı sağlayan herkese de teşekkür ettiğini sözlerine ekledi.

Gençlik ve Spor Bakanı Suat KILIÇ'ta, Mut'ta yapılacak etkinliğe katılmayı çok istediğini ancak bütçe görüşmeleri nedeniyle katılamayacağını belirterek, "Ancak Mut'a en kısa zamanda geleceğim" dedi.

(Mut Belediyesi)



974 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın