Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi7
Bugün Toplam665
Toplam Ziyaret782417
Takvim
Saat
KÜNYE
MUT'TAN HABER GAZETESİ
Kurucusu: Sıtkı SOYLU
İmtiyaz Sahibi: Ali Yaver SOYLU
Yazı İşleri Müdürü: Halil SÖYLEMEZ
Tel: 0324 774 13 69 
www.muttanhaber.net
e-mail:
aliyaversoylu@hotmail.com
U
ETS : 15016-10186-48762

TEMA’DAN ZİYARETLER

Yeni yönetimini oluşturmasının ardından ilçedeki kamu kurum ve kuruluşlarına yapmayı planladığı ziyaretlerine başlayan Türkiye Erozyonla Mücadele, Ağaçlandırma ve Doğal Varlıkları Koruma Vakfı (TEMA) Mut Temsilciliği; Kaymakamlık, Milli Eğitim Müdürlüğü ve Orman İşletme Müdürlüğü’nü ziyaret etti.

Mut Temsilcisi Özay Düzel Başkanlığında İlçe Kaymakamı Mustafa Şahin’e nezaket ziyaretinde bulunan TEMA Mut Yönetimi, ileriki zamanlarda yapmayı düşündükleri çalışmalarında Kaymakam Şahin’den destek istedi.

Geçen hafta gerçekleşen ziyarette TEMA yöneticilerini makamında ağırlayan İlçe Kaymakamı Mustafa Şahin, ziyaretten dolayı memnuniyetini ifade etti. TEMA Vakfı’nın ülkemizde kendini kanıtlamış ve çok önemli bir Sivil Toplum Kuruluşu (STK) olduğunun altını çizen Kaymakam Mustafa Şahin, böyle bir kuruluşun ilçede çalışmalarına başlamasının sevindirici olduğunu söyledi. TEMA’nın başka yerlerde yaptığı çalışmaları takip ettiğini ve bunları takdirle karşıladığını belirten Şahin; yapılan çalışmalardan örnekler vererek, bu çalışmaların Mut’ta da gerçekleştirilebileceğini söyledi. Kaymakam Şahin, konuyla ilgili çeşitli öneri ve görüşlerini ziyarete gelen TEMA yöneticileriyle paylaştı. Şahin, çalışmalarında TEMA’ya ellerinden gelen destek ve katkıyı vermeye hazır olduklarını bildirdi. Ziyaretin sonunda TEMA yöneticileri, Kaymakam Şahin’e gösterdiği ilgiden dolayı teşekkür etti.  

TEMA Mut Yönetimi daha sonra İlçe Milli Eğitim Müdürü Harun Gergin ve Mut Orman İşletme Müdürü Hasan Keskin’i de ziyaret etti. TEMA yöneticileriyle bir süre görüşen Gergin ve Keskin de elerinden gelen destek ve katkıya hazır olduklarını bildirdiler.

Gönüllü Sorumlulardan oluşan TEMA Mut Yönetimi ziyaretlerine yarın da devam edecek. Mut Belediye Başkanı Murat Orhan’la görüşecek olan TEMA yöneticileri, onun öneri ve görüşlerini alacak ve destek isteyecek.

Göreve yeni başlayan TEMA Mut Yönetimi, kamu kurum ve kuruluşlarına gerçekleştirdiği bu nezaket ziyaretlerinin ardından iç eğitim programlarına başlamayı planlıyor. Yönetim, iç eğitim programlarını tamamlayarak, çeşitli projelerle diğer çalışmalarına başlayacak.

Haber: Mehmet GÜRBÜZ



1264 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın