Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi2
Bugün Toplam541
Toplam Ziyaret779169
Takvim
Saat
KÜNYE
MUT'TAN HABER GAZETESİ
Kurucusu: Sıtkı SOYLU
İmtiyaz Sahibi: Ali Yaver SOYLU
Yazı İşleri Müdürü: Halil SÖYLEMEZ
Tel: 0324 774 13 69 
www.muttanhaber.net
e-mail:
aliyaversoylu@hotmail.com
U
ETS : 15016-10186-48762

SICAK ASFALT ÇALIŞMALARI BAŞLADI

Palantepe Sanayi Sitesi’nden başlayarak, Şimşek Tesislerine kadar olan anayol üzerinde sıcak asfalt çalışmalarına başlandı.

İhalesi tamamlandıktan sonra süratle başlayan çalışmaların ilk ayağı; öncelikle alt yapı ve menfez çalışmalarından başlamak üzere, içme suyu, kanalizasyon, elektrik ve telefon şebekelerinin düzenlenmesi. Bu çalışma sonrasında, yol güvenliği olan, drenajı sağlanmış ve kaldırım çalışmaları tamamlanmış bir yatırım olarak ilçemizde hayata geçecek.

Yaklaşık 25 milyon TL’lik bir ihale bedeli olan sıcak asfalt projesi, 13,5 km x 2 = 27 km’lik bir büyüklükte. 2013 yılı aralık ayında tamamlanacağı belirtilen asfaltlama çalışması hakkında bilgi veren Belediye Başkanı Murat ORHAN, “Mut tarihinin en ciddi ve gerekli hizmetlerinden birinin daha hayata geçmesinden dolayı son derece memnunuz. Bu konuda belediye olarak çok ciddi mücadele verdik. Mut’a bu hizmetin bir an önce gelmesi adına azami gayret gösterdik. Gerek proje, gerek iş makinalarımızla işin bir an önce tamamlanması adına katkı veriyoruz. Mut halkının; çağdaş bir kentin olmazsa olmazı sıcak asfalttan faydalanması son derece önemli bir hizmet. Bu hizmetlerin ilçemize kazandırılmasında emeği geçenlere ayrıca teşekkür ediyorum. Halkımıza hayırlı uğurlu olsun” şeklinde konuştu.



929 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın