Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi3
Bugün Toplam128
Toplam Ziyaret778297
Takvim
Saat
KÜNYE
MUT'TAN HABER GAZETESİ
Kurucusu: Sıtkı SOYLU
İmtiyaz Sahibi: Ali Yaver SOYLU
Yazı İşleri Müdürü: Halil SÖYLEMEZ
Tel: 0324 774 13 69 
www.muttanhaber.net
e-mail:
aliyaversoylu@hotmail.com
U
ETS : 15016-10186-48762

TOKİ SAHİPLERİ BELLİ OLUYOR

Mut’un almış olduğu en büyük hizmetlerden birisi olan Toplu Konut Projesi artık son aşamasına geliyor. Geçtiğimiz yıl başlayan Toplu Konut Evleri, 2013 yılı Şubat ayında tamamlanmış olacak.

Mut Belediyesi’nin alt yapı, imar, kamulaştırma ve zemin etüdü çalışmalarını yürüttüğü projenin bizzat takipçisi olan Mut Belediye Başkanı Murat ORHAN; “İnsanımıza vermiş olduğumuz sözleri yerine getirmenin gururunu yaşıyoruz. Halkımızı ev sahibi yapıyoruz. Her türlü konforu düşünülmüş, son sistem teknoloji ile hayata geçirilmiş, depreme dayanıklı, kaloriferli, çevre düzenlemesi ile sosyal tesisleriyle tam anlamıyla uydu kent niteliğindeki TOKİ evlerimizin çekilişini 24 Kasım 2012 günü saat 11.00’de noter huzurunda gerçekleştireceğiz” dedi.

Mut Belediyesi ve TOKİ işbirliği ile hayata geçen Toplu Konutların kat ve daire kurası için çekiliş töreni Belediye binasında gerçekleştirilecek. Toplam 88 konutun sahipleri; noter huzurunda yapılacak çekilişle hangi kat ve dairenin sahibi olduğu öğrenecekler. Çekiliş sonrası sözleşmesini imzalayan hak sahipleri, 2013 yılı Şubat ayında evlerini teslim alacaklar. 2 oda ve 1 salon olmak üzere 85 metrekare projeli evlerin hali hazır durumu, sıvaları tamamlanmış, kapı ve pencere montajlarının devam etmekte olduğunu belirten Başkan ORHAN; “Talep toplama yöntemiyle Mut Belediyesi Beyaz Masa Servisinde başlayan TOKİ kabul işlemleri vatandaşlarımızdan yoğun ilgi görmüş ve ilerleyen zamanlarda projenin 2. ve 3. Etap projeleri talep edilmektedir” dedi.



997 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın