Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi3
Bugün Toplam252
Toplam Ziyaret782004
Takvim
Saat
KÜNYE
MUT'TAN HABER GAZETESİ
Kurucusu: Sıtkı SOYLU
İmtiyaz Sahibi: Ali Yaver SOYLU
Yazı İşleri Müdürü: Halil SÖYLEMEZ
Tel: 0324 774 13 69 
www.muttanhaber.net
e-mail:
aliyaversoylu@hotmail.com
U
ETS : 15016-10186-48762

TEMA’DAN BAŞKANA ZİYARET

Yeni yönetimini oluşturmasının ardından ilçedeki kamu kurum ve kuruluşlarına düzenlediği ziyaretlerine devam eden Türkiye Erozyonla Mücadele, Ağaçlandırma ve Doğal Varlıkları Koruma Vakfı (TEMA) Mut Temsilciliği; en son olarak Mut Belediye Başkanı Murat Orhan’ı ziyaret etti.

TEMA Mut Temsilcisi Özay Düzel başkanlığında, perşembe günü, Belediye Başkanı Murat Orhan’la makamında görüşen TEMA Gönüllü Sorumluları; yapmayı düşündükleri çalışmalar hakkında bilgi verdiler. Başkan Orhan’dan destek isteyen TEMA yöneticileri, özellikle yer konusunda yardım talep ettiler.

Belediye Başkanlığına İlçe Tarım Müdürlüğü’nden geldiğini anımsatan Belediye Başkanı Murat Orhan, daha önce kendilerinin de erozyon ve ağaçlandırma konusunda çalışmalarda bulunduğunu anlattı. TEMA Vakfı’nın Kurucusu Hayrettin Karaca’yla üniversite yıllarında tanıştığını belirten Başkan Orhan, kendisiyle çalışmalar yürüttüğü bilgisini ziyarete gelen TEMA yöneticileriyle paylaştı. Başkan Orhan, TEMA’nın ilçemizde yapacağı çalışmalarda ellerinden gelen her türlü destek ve katkıya hazır olduğunu bildirdi.

Ziyaret, karşılıklı fikir alışverişinin ardından sona ererken; TEMA yöneticileri Başkan Orhan’a teşekkür etti.

Bu ziyaretin ardından kamu kurum ve kuruluşlarına gerçekleştirdiği nezaket ziyaretlerini tamamlayan TEMA Mut Yönetimi, bundan sonra iç eğitim programlarına başlamayı planlıyor. Gönüllü Sorumlulardan oluşan TEMA Mut Yönetimi daha sonra, çeşitli projelerle çalışmalarına başlayacak.

Haber: Mehmet GÜRBÜZ



1287 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın