Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi5
Bugün Toplam342
Toplam Ziyaret779656
Takvim
Saat
KÜNYE
MUT'TAN HABER GAZETESİ
Kurucusu: Sıtkı SOYLU
İmtiyaz Sahibi: Ali Yaver SOYLU
Yazı İşleri Müdürü: Halil SÖYLEMEZ
Tel: 0324 774 13 69 
www.muttanhaber.net
e-mail:
aliyaversoylu@hotmail.com
U
ETS : 15016-10186-48762

Köselerli’de Karşılama

İlçemizde gerçekleşen Judo müsabakaları sebebiyle Mersin Milletvekili Ahmet Tevfik Uzun ve beraberindeki heyet ilçemize geldiler, Köselerli Köyü’nde karşılandılar.

Köselerli Köyü Muhtarı İbat Çetin ve köy halkının ev sahipliğini yaptığı, keşkekli kavurmalı programda; vatandaşlarla sohbet eden, sorunları dinleyen Ahmet Tevfik Uzun, Mut halkının sorunlarıyla yakından ilgilendiğini kaydetti. Köselerli Köyünde gerçekleşen karşılama programa Mut Belediye Başkanı Murat ORHAN, Mut Kaymakamı Mustafa ŞAHİN, İl Genel Meclis Üyesi Sefa ÇİFTÇİOĞLU, İl Genel Meclis Üyesi Ali CAN, Judo Federasyonu Başkanı Fatih UYSAL, Judo Federasyon Yönetim Kurulu Asbaşkanı Ercan SELÇUK, çok sayıda vatandaş ve muhtarlar katıldı.

Köselerli Köyü Muhtarı İbat ÇETİN; yapmış olduğu konuşmasında “Bütün konuklarımıza hoş geldiniz diyorum. Köyümüzün ve çevre köylerimizin sorunlarını anlatabileceğimiz, kıymetli vekilimiz, belediye başkanımız, kaymakamımız, il genel meclis üyelerimizin burada olması son derece güzel” dedi.

Belediye Başkanı Murat ORHAN; önceki yıllarda köylerde içme suyu sorunu olduğuna dikkat çekti ve hükümetin KÖYDES Projeleri ile köylerdeki gerek içme suyu, gerek sulama suyu, yol çalışmaları konusunda son derece büyük hizmetler yapıldığını belirtti. Kooperatifleşme, Kırsal Kalkınma ve Destekleme Programları ile üreticiye ciddi desteklerin verildiğini belirterek, hizmetlerin devam edeceğini, Mut halkının hizmetin en iyisine layık olduğunu belirtti. Muharrem ayı dolayısıyla, herkesin mübarek Muharrem ayını kutlayan ORHAN; Gazze’deki insanlık dramına dikkat çekti ve İslam Coğrafyasının birlik beraberlik ve hoşgörü ekseninde olduğunu ancak terörist Devlet İsrail ve Hristiyan aleminin bu konulara duyarsız kaldığını söyledi. ORHAN; “Miladımız 1071, 1453. Osmanlı İmparatorluğu bizim neslimiz. Atalarımız dünyaya hoşgörü ne demek, adalet ne demek, insana saygı ne demek göstermiştir. Bugünün dünyası yine Türkiye’nin liderliğinde, Dünya lideri başbakanımızdan hoşgörü, adalet, zalime karşı çıkmak ve insana saygı göstermek ne demek öğrenmektedir” dedi.

İlçe Kaymakamı Mustafa ŞAHİN; yerinde hizmet ve sorunlara yerinde çözüm bulma noktasında, Sayın Tevfik Uzun’un katılımını çok önemli bulduğunu belirtti ve Mut’un birlik beraberlik içerisinde olduğunu vurguladı.

Ak Parti Mersin Milletvekili Ahmet Tevfik UZUN; Mut’a birçok kez davet edildiğini, sağlık problemleri sebebiyle Kayısı Festivaline katılamadığını belirterek; “Şimdi hemşerilerimle bir araya gelmekten, kucaklaşmaktan son derece mutluyum. Sayın Başkan geçtiğimiz hafta Ankara’da mecliste ziyaretimize geldi. Sağolsun davet etti. Mut’un hizmet noktasındaki bütün işlemlerinde takipçisiyim” dedi.

Köselerli Köyü Turan AKAY İlköğretim Okulu’nda gerçekleşen karşılama programında Köselerli Köyü Muhtarı İbat Çetin, konuklara keşkek ve kavurma ikram etti. Vatandaşla sohbet eden siyasiler ve bürokratlar daha sonra judo şampiyonası dolayısıyla Mut’a hareket ettiler.



1187 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın