Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi3
Bugün Toplam536
Toplam Ziyaret772475
Takvim
Saat
KÜNYE
MUT'TAN HABER GAZETESİ
Kurucusu: Sıtkı SOYLU
İmtiyaz Sahibi: Ali Yaver SOYLU
Yazı İşleri Müdürü: Halil SÖYLEMEZ
Tel: 0324 774 13 69 
www.muttanhaber.net
e-mail:
aliyaversoylu@hotmail.com
U
ETS : 15016-10186-48762

3. etap karşılaşmaları sona erdi

Mut’ta başlayan Judo Süper, Büyükler ve Ümitler Ligi 3. etap karşılaşmaları sona erdi.

24 Kasımda Süper Lig karşılaşmalarıyla başlayan Türkiye Judo Ligi 3. Etap Müsabakaları Büyükler Bay-Bayan 1.Ligi ve Ümitler 2. Lig Bayan karşılaşmalarıyla sona erdi.

Büyükler 1. Ligi Bayanlarda Balıkesir İda Spor Kulübü, Erkeklerde Ordu Judo İhtisas Spor Kulübü 2. Etap sonunda elde ettikleri liderliklerini 3. Etap sonunda da koruyarak, Sakarya'da yapılacak olan final müsabakalarına avantajlı olarak gitme hakkı yakaladı.

1. Liginde 3. Etap sonunda bayan ve erkeklerde sıralama şu şekilde gerçekleşti: 

Bayanlarda: Balıkesir İda Spor Kulübü 24 puan, Antalya Yol Spor Kulübü 18 puan, Sivas Gençlik Spor Kulübü 15 puan, Eskişehir Judo Spor Kulübü 12 puan.

Erkeklerde: Ordu Judo İhtisas Spor Kulübü 31 puan, Bursa Osmangazi Belediye Spor Kulübü 28 puan, Trabzonspor Kulübü 19 puan, Samsun DSİ Spor Kulübü 18 puan.

Ümitler 2. Lig Bayanlarda: Balıkesir İda Spor Kulübü 33 puan, İzmir Büyükşehir Belediye Spor Kulübü 27 puan, Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor 27 puan.

Mut Belediye Başkanı Murat Orhan, kapanış törenindeki konuşmasında, etkinliğe ev sahipliği yapmanın kendilerini onurlandırdığı belirterek, ''Bu spor, paradan ziyade gönül verme işidir. Judo sporuna gönül veren küçük yaştan itibaren bu işe başlayan sporcular, hakemler, teknik direktörler, yöneticiler ve federasyonda görev alanlar bu işi gönüllülük esasına göre yapmaktadır. Bu anlamda judonun her kademesinde yer alanlara teşekkür ediyorum ve bu tür etkinliklerde her zaman varız'' dedi. 

Haber: Ahmet GÜLER



920 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın