Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi3
Bugün Toplam696
Toplam Ziyaret782448
Takvim
Saat
KÜNYE
MUT'TAN HABER GAZETESİ
Kurucusu: Sıtkı SOYLU
İmtiyaz Sahibi: Ali Yaver SOYLU
Yazı İşleri Müdürü: Halil SÖYLEMEZ
Tel: 0324 774 13 69 
www.muttanhaber.net
e-mail:
aliyaversoylu@hotmail.com
U
ETS : 15016-10186-48762

8 Engelliye Tekerlekli Sandalye ve Hükümet Konağına Asansör

3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla düzenlenen törende; 8 engelli vatandaşımıza tekerlekli sandalye verilirken, Hükümet Konağına yaptırılan engelliler asansörünün açılışı gerçekleştirildi.

İlçemizde Mut Sosyal Yardımlaşma Derneği, Kazım Yaprak İlköğretim Okulu Müdürü Uğur Tekin ve Türkçe Öğretmeni Funda Korkmaz’ın ortaklaşa yaptıkları projeyle, ATV televizyonundan sağlanan 8 adet tekerlekli sandalye bedensel engelliye vatandaşlara dağıtıldı. Tekerlekli sandalye dağıtımının ardından Hükümet Konağına engelliler için yapılan asansörün açılışı gerçekleştirildi.

Sandalye dağıtım törenine, İlçe Kaymakamı Mustafa Şahin, Kazım Yaprak İlköğretim Okulu Müdürü Uğur Tekin, Mut Engellilere Umut Derneği Başkanı Emine Çopur ve bedensel engelli vatandaşlarımız katıldı.

İlçe Kaymakamı Mustafa Şahin, Dünya Engelliler Günü dolayısıyla düzenlenen törende Mut Sosyal Yardımlaşma Derneği ve Kazım Yaprak İlköğretim Okulu katkılarıyla ATV televizyonundan sağlanan 8 adet tekerlekli sandalyeyi hak sahiplerine buluşturdu. Kaymakam Şahin, emeği geçenlere teşekkür etti.

Daha sonra Hükümet Konağına engelliler için yapılan asansörün açılışı gerçekleştirildi. Engelliler asansörü Kaymakam Mustafa Şahin ve Engellilere Umut Derneği Başkanı Emine Çopur tarafından hizmete açıldı.

Kendilerine tekerlekli sandalye verilen engelli vatandaşlarımız çok mutlu olduklarını söylediler ve bu konuda emeği geçen herkese teşekkür ettiler.

Haber: Ahmet Güler



786 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın