Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi2
Bugün Toplam322
Toplam Ziyaret780630
Takvim
Saat
KÜNYE
MUT'TAN HABER GAZETESİ
Kurucusu: Sıtkı SOYLU
İmtiyaz Sahibi: Ali Yaver SOYLU
Yazı İşleri Müdürü: Halil SÖYLEMEZ
Tel: 0324 774 13 69 
www.muttanhaber.net
e-mail:
aliyaversoylu@hotmail.com
U
ETS : 15016-10186-48762

DP İl Başkanından İlçe Teşkilatına Ziyaret

Demokrat Parti (DP) Mersin İl Başkanı Abdullah Yılmaz ve beraberindeki il yöneticileri Mut İlçe Teşkilatını ziyaret etti. 

İl Başkanlığına atandıktan sonra DP’yi Mersin’de eski gücüne kavuşturabilmek için programlı birtakım çalışmalar başlatan İl Başkanı Yılmaz, ilk iş olarak partiden ayrılan ve kopmuş kişileri tekrar DP çatısı altında toplamayı hedeflediklerini belirtti.

Demokrat parti Mut İlçe Başkanlığı parti binasında gerçekleştirilen ziyarette İl Başkanı Abdullah Yılmaz, “Mersin’de çalışmalara başladım. İlk önce eski milletvekilleri, eski il ve ilçe başkanları, partinin eski kurucuları ve tüm partililerimizi tespit edip onları tek tek ziyaret ederek partiye davet ediyorum.  Bu doğrultuda ziyaretlerim Mersin ili ve tüm ilçelerinde sürecektir” dedi. Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal’ın genç ve  dinamik olduğunu belirten Yılmaz, “Genel Başkanın  azimli ve kararlı çalışma şevkiyle birlikte Demokrat Parti’nin  ülke genelinde bir bütün olup halkımızın da teveccühü ile iktidar olma gücünü elde edecek ve ülkemizi istikrarlı, huzurlu bir ülke yapacaktır” dedi.

Demokrat Parti Mut İlçe Başkanı Yunus Emre Soylu yaptığı açıklamada;  “Partimin İl Başkanı ve yöneticilerinin ziyaretinden onur duydum. Sayın İl Başkanının gayretli çalışmalarının arzuladığı sonucu vermesini diliyor ve çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi. Soylu, DP Genel Başkanı Gültekin Uysal’ın önümüzdeki günlerde ilçemizi ziyaret edeceğinin müjdesini de verdi.

Haber: Abdurrahman AYDIN



988 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın