Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi3
Bugün Toplam159
Toplam Ziyaret781911
Takvim
Saat
KÜNYE
MUT'TAN HABER GAZETESİ
Kurucusu: Sıtkı SOYLU
İmtiyaz Sahibi: Ali Yaver SOYLU
Yazı İşleri Müdürü: Halil SÖYLEMEZ
Tel: 0324 774 13 69 
www.muttanhaber.net
e-mail:
aliyaversoylu@hotmail.com
U
ETS : 15016-10186-48762

DenizBank’tan Mut’a DenizAltın Günleri

DenizAltın Günleri ile fiziki altınları mevduata kabul eden ilk özel banka olan DenizBank, 10–14 Aralık 2012 tarihlerinde Mut’a cumhuriyet altınından küpeye, yüzükten bileziğe her ayardaki tüm fiziki altınlarını mevduat hesaplarında değerlendirme imkânı sunuyor.

 Müşterilerine geniş bir yelpazede yatırım seçenekleri sunan DenizBank, altın bankacılığında en geniş ürün yelpazesine sahip banka olma özelliği ile diğer bankalardan farklılaşıyor. DenizBank Altın Bankacılığı, son olarak hayata geçirdiği DenizAltın Günleri ile fiziki altınları mevduata kabul eden ilk özel banka oldu. DenizAltın Günleri ile müşterilerinin yastık altı olarak da tabir edilen, kiralık kasalarında veya kişisel imkânları ile muhafaza ettikleri fiziki altınlarını DenizBank mevduat hesaplarında yatırarak güvenli bir şekilde, üstelik faiz getirisiyle değerlendirmelerini sağlayan Banka, 10–14 Aralık 2012 tarihleri arasında önemli bir etkinliğe imza atıyor.

“Altına yatırım daha güvenli hale geliyor”

 Konuyla ilgili açıklama yapan DenizBank Mut Şubesi Müdürü Metin Yılmaz, müşterilerin ellerinde bulunan kullanmadıkları veya yatırım amaçlı aldıkları takıları ve altınları DenizBank’a getirerek hesap açtırabileceğine dikkat çekti. Metin Yılmaz, aslında bunun direkt olarak yastık altında biriken ve kayıt içine girmeyen altının sisteme dâhil edilmesi anlamına geldiğini, böylece altın yatırımının daha güvenli hale geldiğini söyleyen Yılmaz; “Bugüne kadar yapılan uygulamalarımızda müşterilerimizin getirmiş olduğu 1 kg. ve katları şeklindeki standart külçeleri mevduata kabul edebiliyorduk. DenizAltın Günleri’nde ise müşterilerimize cumhuriyet altınından küpeye, yüzükten bileziğe her ayardaki tüm fiziki altınları mevduat hesaplarında değerlendirme imkânı sunuyoruz. Ekim ayı itibari ile de yine ilkini DenizBank’ın yapmış olduğu sektördeki en geniş kapsamlı 2. altın toplama kampanyasına başladık. Yılsonuna kadar Türkiye genelinde 280 yetkili şubemizde haftanın 5 günü fiziki altınlarını mevduata dönüştürmek isteyen müşterilerimize hizmet veriyor olacağız. DenizAltın Günleri tasarruflarını yastık altında biriktiren bankamız müşterisi olan veya olmayan tüm yatırımcıları 10–14 Aralık 2012 tarihlerinde DenizBank Mut Şubemize bekliyoruz.” dedi.

DenizAltın Günlerinden faydalanacak müşterileri bekleyen avantajlar

• Getirilen fiziki altının has altın miktarı müşterinin hesabına gram altın olarak yatırılır.

• Herhangi bir şekilde alım satım işlemi olmadığı için müşteriler al – sat’ tan oluşan kur kaybını yaşamazlar.

• Yatırım amaçlı alınan altınları saklama derdi, çalınma korkusu olmaz.

• Altınlar kiralık kasada saklanıyorsa bu masraf ortadan kalkar.

• Hesap işletim ücreti ödenmeyeceği için masrafsızca yatırımlar korunur.

• Altınlar devlet güvencesindedir.

Bilgi için Denizbank Mut Şubesi 0324 774 55 40 nolu telefonu arayabilirsiniz.



1487 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın