Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi5
Bugün Toplam553
Toplam Ziyaret781711
Takvim
Saat
KÜNYE
MUT'TAN HABER GAZETESİ
Kurucusu: Sıtkı SOYLU
İmtiyaz Sahibi: Ali Yaver SOYLU
Yazı İşleri Müdürü: Halil SÖYLEMEZ
Tel: 0324 774 13 69 
www.muttanhaber.net
e-mail:
aliyaversoylu@hotmail.com
U
ETS : 15016-10186-48762

Mut Kültür Yardımlaşma Dayanışma Derneği’nden Gazetemize Ziyaret

Mersin’de faaliyet gösteren Mut Kültür Yardımlaşma Dayanışma Derneği Başkanı Muhammet Söyler, gazetemize nezaket ziyaretinde bulundu.

İdari binamıza gelerek Gazetemiz Sahibi Ali Yaver Soylu’yla görüşen Mut Kültür Yardımlaşma Dayanışma Derneği Başkanı Muhammet Söyler, Mersin’de kurdukları dernek hakkında bilgiler verdi. Söyler, “Derneğimiz İlçemize 160 km. mesafede bulunan ilimizde ilçemizi temsil etmek, gelen hemşerilerimize yardımcı olmak ve en önemlisi güzel ilçemizden uzakta yaşayan hemşerilerimizin birbirilerine destek olması, kültürümüzü burada da yaşatmak, pekiştirmek amacıyla kurulmuş bir sivil toplum örgütüyüz” dedi.

Günümüzde sivil toplum örgütlerinin gücü ve etkinliğinin her geçen gün artarak devam ettiğini belirten Söyler şunları söyledi: “Bu aşamada birbirimize sahip çıkıp kenetlenerek, ‘Bu süreçte bizde varız, bu kent için yapılacak güzel işlerde fikrimizin, düşüncemizin alınmasını, önerilerimizin dinlenmesini istiyoruz’ diyebilmemiz için hep beraber olmalıyız. Bu bağlamda Mersinimize gelen hemşerilerimizin derneğimizle irtibat halinde olmaları, hızla büyüyen derneğimizin etkinliğini daha yakından takip etmelerini istemekteyiz. Cumhuriyetimizin kurucusu M. Kemal Atatürk’ün, ‘Mersinliler Mersine sahip çıkınız’ sözünün bizler için söylendiğinin bilinciyle, Mersinimize sahip çıkmak için Mut’ta ve Mersin’de yaşayan tüm hemşerilerimize ‘Haydi el ele, daha iyi günlere’ diyerek tüm hemşerilerimi saygı ve muhabbetle kucaklıyorum.”

Gazetemiz Sahibi Ali Yaver Soylu ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade etti. Hemşerilerimizin Mersin’de söz sahibi olması açısından örgütlenmesinin önemli olduğunun altını çizen Soylu, derneğin hayırlı olması dileğinde bulundu.



1003 kez okundu

Yorumlar

dernek     21/12/2012 16:24

Evet Mersinde yaşayan Mutlular haydi elele.Üye olmayan tüm hemşerilerimi üye olmaya çağırıyorum.
Misafir - muhammet söyler