Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi8
Bugün Toplam596
Toplam Ziyaret782348
Takvim
Saat
KÜNYE
MUT'TAN HABER GAZETESİ
Kurucusu: Sıtkı SOYLU
İmtiyaz Sahibi: Ali Yaver SOYLU
Yazı İşleri Müdürü: Halil SÖYLEMEZ
Tel: 0324 774 13 69 
www.muttanhaber.net
e-mail:
aliyaversoylu@hotmail.com
U
ETS : 15016-10186-48762

GÜLEN YÜZLER PROJESİNİN 2. ETABI TAMAMLANDI

Mersin'de ilk kez Mut Belediyesi'nde uygulanan Gülen Yüzler Projesi periyodik olarak devam edecek.

Mut Belediyesi ve İş-Kur işbirliği ile hayata geçen Gülen Yüzler Projesi kapsamında 50 kişilik çalışma grubunun süresi tamamlandı. Sürekli yenilenen ve Mut Belediyesi öncülüğünde Mersin'de ilk kez hayata geçirilen bu program kapsamında, ilçemizin istihdam sorunlarına yönelik bir amaç olduğu kadar, çevre temizliği ve güzelleştirilmesi de esas alınmaktadır.

Çalışma grubunun istihdam süresinin dolması ile beraber periyodik olarak proje üretildiği ve bu konuda İş-Kur İl Müdürlüğü ile koordineli bir çalışmanın yürütüldüğünü belirten Başkan ORHAN, Gülen Yüzler Projesi paydaşları ile yapmış olduğu toplantıda şu sözleri kaydetti: "Mut Belediyesi olarak, sizlerle birlikte ilçemize hizmet etmekten son derece mutluyum. Gönül isterdi ki hiç ara vermeden hizmete devam edelim. Ancak İş-Kur projelerimizin süresinden kaynaklı olarak uygulamalarımız bu şekilde ilerliyor. Sizlerin çaba ve gayretlerinden son derece memnun oldum. Önümüzdeki günlerde yeniden ilçemize hizmet üretebilmek adına İş-Kur ile ortaklaşa projelerimiz devam edecek. Ümit ediyorum ki, ilçemizin güzelleştirilmesi ve istihdam olması adına daha güzel çalışmalara hep birlikte imza atacağız."

Gülen Yüzler Projesi paydaşları ile kısa bir veda konuşması yapan Başkan ORHAN, daha sonra hatıra fotoğrafı çektirerek, İş-Kur personeliyle sohbet etti.



914 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın