Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi3
Bugün Toplam151
Toplam Ziyaret786636
Takvim
Saat
KÜNYE
MUT'TAN HABER GAZETESİ
Kurucusu: Sıtkı SOYLU
İmtiyaz Sahibi: Ali Yaver SOYLU
Yazı İşleri Müdürü: Halil SÖYLEMEZ
Tel: 0324 774 13 69 
www.muttanhaber.net
e-mail:
aliyaversoylu@hotmail.com
U
ETS : 15016-10186-48762

MHP Mut İlçe Teşkilatından Genel İstişare Toplantısı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Mut İlçe Teşkilatı tarafından ilçemiz Ziraat Odası Konferans Salonunda düzenlenen toplantıya katılım yoğundu. Toplantıya MHP Mersin İl Başkanı Mahmut Tat, İl Kadın Kolları Başkanı Elmas Durma, İl Genel Meclis Başkanı Fahrettin Kılınç, Büyükeceli Belediye Başkanı Mehmet Kale, İl Kadın Kolları Başkan ve yönetimi katıldı.

Programda açılış konuşması yapan MHP Mut İlçe Başkanı Mehmet Özkan önlerindeki yerel seçimde ilk hedefin belediyeyi kazanmak olduğunu belirtti. Başbakanın “Bu yıl yardımları arttırdık, yardımlar geçen seneye göre % 15 arttı” demesini eleştiren Özkan, “Hani biz kalkınıyorduk, madem kalkınıyoruz bu yardımlar neyin nesi?” dedi. Özkan şöyle devam etti: “Başbakanımız kalkıp da dese ki, benim vatandaşımın geliri iyi, yardıma ihtiyacı yok, bu yıl yardımları bu yüzden azalttık, dese kanaatim gelecek; ama nerde bunu söyleyecek Başbakan.”

İlçe Ocak başkanı Mehmet Fatih Serbes yapmış olduğu konuşmada, “Allah dirliğimizi birliğimizi bozmadan, bizi kimselere muhtaç etmeden, önümüze bir yol çizdirsin, Allah Türk’ü korusun ve yüceltsin yolumuz uzun ve taşlı Allah yar ve yardımcımız olsun” dedi.

MHP Mersin İl Başkanı Mahmut Tat ise yaptığı konuşmasında; “Sayın Başbakan seçim çalışmalarında biz etnik ayrım yapacağız, demedi. Biz İmralı ile görüşeceğiz, demedi. Biz terör örgütünün işini kolaylaştıracak gerekli yasamayı yapacağız, demedi” diyerek Başbakanı eleştirdi.

Haber: Abdurrahman AYDIN



1099 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın