Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi7
Bugün Toplam100
Toplam Ziyaret786585
Takvim
Saat
KÜNYE
MUT'TAN HABER GAZETESİ
Kurucusu: Sıtkı SOYLU
İmtiyaz Sahibi: Ali Yaver SOYLU
Yazı İşleri Müdürü: Halil SÖYLEMEZ
Tel: 0324 774 13 69 
www.muttanhaber.net
e-mail:
aliyaversoylu@hotmail.com
U
ETS : 15016-10186-48762

GÜNAYDIN İKTİDARA YÜKLENDİ

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Mut İlçe Örgütü’nce düzenlenen toplantıya katılan CHP Genel Başkan Yardımcısı Gökhan Günaydın, AKP iktidarına yüklendi. CHP Mut ilçe binasında CHP Mersin Milletvekili Ali Rıza Öztürk ve CHP Gaziantep Milletvekili Ali Serindağ’ında katıldığı basın toplantısında, CHP Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ankara Milletvekili Gökhan Günaydın, “Buradan AK Parti iktidarına soruyorum. Dış borç kalmadı diyorlar, yılda 50 milyar TL faizi nereye ödüyoruz?” diyerek iktidara ateş püskürdü.

Genel Başkan Yardımcısı Günaydın, “Başbakan İMF’ye 23 milyar dolar borcumuz vardı ödedik, diyor. Artık İMF’ye borcumuz kalmadı, artı İMF’ye borç bile verebiliriz, diyor. Peki AK Parti iktidarına soruyorum: Türkiye'nin borcu kalmamışsa yılda 50 milyar faizi nereye ödüyor? AK Parti döneminde iç ve dış borca karşılık ödenen faiz parası 550 milyar lirayı geçmiştir. Yılda 50 milyar lira faiz parası ödemek demek, yılda 52 hafta olduğuna göre, hafta başına 1 milyar TL memleketin faiz ödemesi anlamına geliyor” dedi.

60 yıllık muhalefeti kırmak zorundayız, diyen Günaydın, “Bunun için her türlü çabayı vermek zorundayız. Bu Türkiye genelindeki çabalarla da olacak. Türkiye’de 1418 belediye için yarışacağız. Bundan önce 2951 belediye vardı. Her iki belediyeden birini kapattılar, şimdi 1418 belediye kaldı. Mersin’in en ilerici belediyelerinden bir tanesi Mut Belediyesidir, ama AK partiye kaptırdık. Sizler ne güzel söylüyorsunuz, bölünürsek kaybederiz. Bölünmeden tekrar geri alacağız” dedi.  İlçe parti binasında yapılan değerlendirme toplantısının ardından partililerle uzun uzun sohbet edip vatandaşları dinleyen CHP heyeti ilçeden ayrıldı.

Haber: Abdurrahman AYDIN



973 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın