Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi9
Bugün Toplam211
Toplam Ziyaret787297
Takvim
Saat
KÜNYE
MUT'TAN HABER GAZETESİ
Kurucusu: Sıtkı SOYLU
İmtiyaz Sahibi: Ali Yaver SOYLU
Yazı İşleri Müdürü: Halil SÖYLEMEZ
Tel: 0324 774 13 69 
www.muttanhaber.net
e-mail:
aliyaversoylu@hotmail.com
U
ETS : 15016-10186-48762

Markette Hırsızlık

Mut ta bir Mini markete giren hırsız güvenlik kamerasına yakalandı.

Olay, geçtiğimiz günlerde geceyarısı saat 04.00 sıralarında Pınarbaşı Mahallesi Ataışık caddesindeki bir mini markette meydana geldi. Yusuf Köğce’ye ait Mini markete gelen hırsız, işyerinin penceresini taşla kırıp içeri girdi.

İçeriye girmeden önce dışarıdaki kameraları ters çeviren hırsız, içeriye girerek kasadan paraları ve sigaraları çuvala doldurdu. Kamerayı sonradan fark eden hırsız, kamerayı ters çevirerek marketten uzaklaştı. Hırsız marketten 600 lira para, 450 adet her markadan sigara ve 5 adet gofret çaldı. Markette yaklaşık yarım saat kalan hırsız daha sonra kayıplara karıştı.

Hırsızlığı, işyerindeki güvenlik kameraları kaydetti. İşyeri sahibi Yusuf Köğce, sabahleyin iş yerine geldiğinde olayı fark etmesi ve polis ekiplerine haber verdi. Kamera kayıtlarını inceleyen polis ekipleri, hırsızlık yapan Mustafa Binzat’ı (19), çaldığı sigaralarla birlikte yakaladı. Binzat, yapılan ilk sorgusunun ardından adliyeye sevk edilirken, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Haber: Ahmet GÜLER



1271 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın