Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi11
Bugün Toplam329
Toplam Ziyaret787415
Takvim
Saat
KÜNYE
MUT'TAN HABER GAZETESİ
Kurucusu: Sıtkı SOYLU
İmtiyaz Sahibi: Ali Yaver SOYLU
Yazı İşleri Müdürü: Halil SÖYLEMEZ
Tel: 0324 774 13 69 
www.muttanhaber.net
e-mail:
aliyaversoylu@hotmail.com
U
ETS : 15016-10186-48762

Belediye Şantiyesi Mut'un Her yerinde

Başkan ORHAN; "Belediye olarak yaptığımız hizmetlerle; Mut'un her yeri bir hizmet şantiyesi haline gelmiştir."

Mut Belediyesi’nin bütün mahallelerde ve yeni açılan imar yollarında yapmış olduğu çalışmalarla, alt yapı, su ve kanalizasyon ile drenaj hizmetleri sürüyor.

Belediye Başkanı Murat ORHAN hizmetler hakkında bilgi verdi. Başkan ORHAN; "Belediye olarak yaptığımız hizmetlerle; Mut'un her yeri bir hizmet şantyesi haline gelmiştir. Belediyemizce, ilçemiz Kültür Mahallesi'nde Tepe sokakta, kaldırım, bordür ve menfez çalışmaları yapıyoruz. Çalışmalarımız şu an devam ediyor. Halkımızın ihtiyaçları doğrultusunda yürtütüğümüz çalışmalar, halk nezdinde gereken değeri görmekte. Meydan Mahallesi Kızılseki Mevkiinde, yeni imar yolları açıyoruz. Alt yapısını yapıyoruz. Su ve Kanalizasyon çalışmaları yapıyoruz. Meydan Mahallesi'ndeki; Kızılseki ve Sarıtaş mevkiinde yapmış olduğumuz yatırımlar, son derece büyük yatırımlardır. Yine Meydan Mahallemizde, Donatım Caddesi'nde kaldırım, bordür ve parke çalışmalarımız süratle devam ediyor" dedi.

"Mut halkı hizmetlerin en iyisine layıktır. Herşey Mut için" diyen Başkan ORHAN; Mut Belediyesinin hizmet üretme noktasında çok ciddi mesafeler kat ettiğini, kapasitesini geliştirdiğini ve sonuna kadar Mut halkı için seferber ettiğini sözlerine ekledi.



1186 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın