Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi4
Bugün Toplam588
Toplam Ziyaret787073
Takvim
Saat
KÜNYE
MUT'TAN HABER GAZETESİ
Kurucusu: Sıtkı SOYLU
İmtiyaz Sahibi: Ali Yaver SOYLU
Yazı İşleri Müdürü: Halil SÖYLEMEZ
Tel: 0324 774 13 69 
www.muttanhaber.net
e-mail:
aliyaversoylu@hotmail.com
U
ETS : 15016-10186-48762

CHP PARTİ BİNASINI SATIN ALDI

Kendisine ait bir parti binası olmayan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Mut İlçe Örgütü 90 yıldır kiralık binalarda parti çalışması yaptı. Her seçim döneminde “Mutlaka parti binamız olmalı” denilir ama bu dillendirmeler slogandan öteye geçmezdi.

Cumhuriyet Halk Partisi Mut İlçe Örgütünü bina sahibi yapmak CHP İlçe Başkanı Mehmet SAYDAM’a nasip oldu. Genel Merkezden 90 bin TL yardım alan ilçe örgütü, partililerinde katkı ve destekleriyle Meydan Mahallesi Kıyı Sokak Dereüstü Blokları 1. Katta bulunan, mülkiyeti Aslan KÜÇÜK’e ait binayı satın aldı. 14 Şubat 2013 Perşembe günü tapu işlemlerinin tamamlanması partililer arasından büyük coşku ve sevinç yarattı.

Partililere bilgi veren İlçe Başkanı Mehmet SAYDAM, Genel Merkeze, CHP Mersin Milletvekillerine, Aslan KÜÇÜK’e ve yardımlarını esirgemeyen tüm partililere teşekkür etti. SAYDAM, “Artık parti binası sorunumuz yok. Seçim çalışmaları için partimize birde araba temin edeceğiz. Bu da yine değerli partililerimizin yardım ve destekleriyle olacaktır” dedi.

SAYDAM şöyle devam etti: “Türkiye Cumhuriyetinin CHP iktidarına, Cumhuriyet Halk Partisi’nin de yurtsever, Atatürkçü, bilimin aydınlığına inan Türk milletine ihtiyacı vardır. Önce, ilk önce, her şeyden önce MUT BELEDİYE BAŞKANLIĞI seçimini alacağız. Bundan kimsesinin kuşkusu olmasın. CHP bunu başaracak güçtedir. Mut’ta birliğimizi sağladık, kenetlendik, tek amaç için birlikte başarmaya karar verdik. Yerel seçimlerden sonrada İktidar olacağız. 63 yıllık muhalefet dönemi sona erecek, iktidar dönemi başlayacak.

Türkiye Cumhuriyetinin vatanıyla, milletiyle bölünmez bütünlüğü için, tüm yurttaşların insan onuruna yakışır bir yaşam düzeyine ulaşmaları için, temel insan hakları ve özgürlükleri için, Atatürkçü düşüncenin yeniden egemen kılınması için, kısaca Türkiye ve Türk Milleti İçin Cumhuriyet Halk Partisi’nin iktidar olması zorunludur.”



1139 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın