Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi4
Bugün Toplam317
Toplam Ziyaret787403
Takvim
Saat
KÜNYE
MUT'TAN HABER GAZETESİ
Kurucusu: Sıtkı SOYLU
İmtiyaz Sahibi: Ali Yaver SOYLU
Yazı İşleri Müdürü: Halil SÖYLEMEZ
Tel: 0324 774 13 69 
www.muttanhaber.net
e-mail:
aliyaversoylu@hotmail.com
U
ETS : 15016-10186-48762

Ak Parti Danışma Meclisi Toplantısı Düzenlendi

Ak Parti Mut İlçe Teşkilatı tarafından ilçemiz Ziraat Odası konferans salonunda Danışma Meclisi toplantısı düzenlendi.

İlçemiz Ziraat Odası Konferans Salonunda Saygı duruşu ve ardından İstiklâl Marşı’nın okunması ile başlayan toplantı ,divan heyetinin seçilmesiyle devam etti. Divan heyetinin seçilmesinin ardından toplantının açılış konuşmasını Ak Parti Mut İlçe Başkanı Veli Şıkşık yaptı. İlçe Başkanı Veli Şıkşık yaptığı konuşmasında; “Ak Parti Mut teşkilatında geçmişten günümüze kadar başkanlık görevinde bulunmuş, yönetimde yer almış, teşkilata hizmet etmiş her kim varsa herkesten Allah razı olsun.”dedi.  Yapılan bu toplantıların teşkilatın birlik ve bütünlüğü ve daha aktif çalışmaların yapılabilmesi açısından çok önemli olduğunu belirtti. Şıkşık, ilçenin çok önemli sorunlarından biri olduğunu belirttiği cazibeli sulama yöntemine değindi. Kış aylarında boşa akan suların biriktirilmesi ile yapılan bu yöntemin elektrik faturasından tasarrufa gidileceğinin öneminden bahsetti. Göreve geldikleri kısa dönem içerisinde yapılan köy gezileri ve seçim çalışmalarını ve Mut Belediyesi’nin ilçemize yapmış olduğu hizmetleri yapılan slâyt gösterisiyle vatandaşlara anlattı. Ak Parti hizmetlerinin belediyecilik anlayışının ve yapılan hizmetlerin saymakla bitmeyeceğini belirten Şıkşık, bu hizmetlerinin devam etmesi için de yaklaşan yerel seçimlerde canla başla çalışıp Allah’ın izniyle seçim sonucunda istenen sonuca ulaşılacağını belirtti.

Toplantıda konuşma yapan Ak Parti Mersin İl Başkan Yardımcısı Hidayet Şeker; Ak Parti Mersin İl Başkanı Mekin Merter Salt Bey’in İl Başkanları toplantısı münasebetiyle Ankara’da bulunduğunu bu sebeple toplantıya katılamadığını belirtti. Ak Parti Mut İlçe Teşkilatının yeni ve eski yönetiminde görev alan bütün arkadaşlara çalışmalarından dolayı teşekkür eden İl Başkan Yardımcısı Şeker, Mut’ta Ak Partili Mut Belediyesi’nin çalışmalarının saymakla bitmeyeceğini belirterek dünden bu güne bu çalışmaları yapan başta Mut Belediye Başkanı Murat Orhan’a, gece gündüz demeden ilçeye hizmet noktasında görev alan belediye personeline, teşkilat içerisinde görev alan yöneticilerine ve Mut halkına teşekkür etti. Şeker, yeni çıkan büyükşehir yasa tasarısına göre Mersin Büyükşehir Belediyesi için bütün ilçelerin oy kullanacağını bundan dolayı Mersin Büyükşehir Belediyesi’ninde Ak Partili belediyecilik anlayışı ile tanışması için bütün ilçe teşkilatlarına büyük görev düştüğünü belirtti. Bütün partililerin Ak Partinin icraatlarını çok iyi takip edip yapılan hizmetlerin gidilen her yerde vatandaşa çok iyi anlatması gerektiğini belirten Şeker, Ak Partinin bu yerel seçimlerde hedeflerinin başta Mersin olmak üzere tüm ilçe belediyelerinin Ak Parti ile tanışması ve hizmetlerin nasıl yapıldığını göstermek olduğunu sözlerine ekledi.

Ak Parti Mersin Milletvekili Nebi Bozkurt yaptığı konuşmasında mecliste yapılan çalışmalar hakkında bilgiler verdi. Hükümetin en önemli gündeminin terör sorunu olduğunu belirten Bozkurt, terör sorununun çözümü noktasında çok büyük çalışmaların yapıldığını belirtti.

Ak Parti Mut ilçe teşkilatının düzenlemiş olduğu danışma meclisi toplantısına halkın yoğun bir ilgisi vardı. Toplantıya; Belediye Başkanı Murat Orhan rahatsızlığı nedeniyle katılamazken yerine Belediye Başkan Vekili Ekrem Özcan, önceki dönemlerde Ak Parti Mut İlçe başkanlığı yapmış Mustafa Tunç, Ali Keser, Ali Akgül, çok sayıda partili vatandaşın yanı sıra köy ve mahalle muhtarları katıldı.

Haber: Abdurrahman AYDIN



893 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın