Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi3
Bugün Toplam129
Toplam Ziyaret786614
Takvim
Saat
KÜNYE
MUT'TAN HABER GAZETESİ
Kurucusu: Sıtkı SOYLU
İmtiyaz Sahibi: Ali Yaver SOYLU
Yazı İşleri Müdürü: Halil SÖYLEMEZ
Tel: 0324 774 13 69 
www.muttanhaber.net
e-mail:
aliyaversoylu@hotmail.com
U
ETS : 15016-10186-48762

AK PARTİ MUT İLÇE YÖNETİMİ BASINLA BULUŞTU

Adalet ve Kalkınma Partisi (Ak Parti) Mut İlçe Başkanı Veli Şıkşık ve yeni yönetimi, tanışma ve kaynaşma programı düzenleyerek ilçemizde görev yapan basın mensuplarıyla bir araya geldi.

AK Parti Mut İlçe Başkanı Veli Şıkşık, ve yönetim kurulu üyelerinin ev sahipliği yaptığı ilçemiz öğretmenevinde düzenlenen programa, önceki dönemlerde Ak Parti ilçe başkanlığı görevinde bulunan Mustafa Tunç, Ali Akgül, ilçemizde medyada görevli yerel ve ulusal basın mensupları katıldı.

 Düzenlenen programda bir konuşma yapan Ak Parti Mut İlçe Başkanı Veli Şıkşık; “Öncelikle kendi memleketimizin evladı olan ve yapılan hizmetlerin ilçemize gelmesi noktasında hiçbir zaman desteğini esirgemeyen Ekonomi Bakan Yardımcısı Mustafa Sever’e teşekkür ediyor, memleketimizin evladıyla gurur duyuyoruz.” dedi.

2013 yılı içerisinde ilçedeki hedeflerinin cazibeli sulama suyu projesine geçmek olduğunu ifade eden Başkan Şıkşık, “Damla sulama sistemini bu yıl cazibeli sulamaya geçerek bir çağ atlamak istiyoruz. Cazibeli sulama demek boşa akıp giden sularımızı 1 ay depolayıp 3 ay boyunca kullanmaktır. Buda sulama suyundaki maliyetlerimizi en cüzi miktarlara indirmek, yani kısaca sulama sisteminde masrafları en aşağı çekmek için elimizden gelen gayreti göstereceğiz” dedi.

Mersin ili ilçeleri arasında Mut ve Aydıncık ilçelerinin AK Partili belediye başkanlarına sahip olduğunu belirten Başkan Şıkşık, “20 yıl CHP ilçemizde Belediye Başkanlığı yaptı. CHP’nin 20 yılda yaptığının kat katını biz 4 yılda yaptık bunlara örnek olarak yeni Mut Devlet Hastanesi inşaatı hızla devam ediyor, bitmek üzere, Dere ıslahı çalışmaları son hızıyla sürüyor, TOKİ’yi ilçemize kazandırdık,  yine ilçe belediyemiz tarafından yapılan çevre düzenlemesi ve peyzaj çalışmaları gibi hizmetlerimiz hızla devam ediyor. Kısacası Mut halkına, Mut ilçesine hizmet noktasında biz elimizden gelen ne varsa yapmaya çalışıyoruz ve yapıyoruz ” dedi. Şıkşık: “Yapılan bu hizmetlerin ilçemize kazandırılması noktasında desteğini bizlerden esirgemeyip ilçeye hizmet noktasında ellerinden gelen desteği bizlere sağlayan başta Ekonomi Bakanımız Sayın Zafer Çağlayan’a, Ekonomi Bakan Yardımcısı Değerli hemşerimiz Sayın Mustafa Sever’e, Mersin Milletvekillerimiz, Sayın Nebi Bozkurt, Sayın Ahmet Tevfik Uzun, Sayın Çiğdem Münevver Ökten, İl Başkanımız Sayın Mekin Merter SALT,’a desteklerinden dolayı teşekkür ederim” şeklinde konuştu.

Karşılıklı fikir alışverişinden sonra program sona erdi.

Haber: Abdurrahman AYDIN

 



1326 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın