Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi8
Bugün Toplam228
Toplam Ziyaret782712
Takvim
Saat
KÜNYE
MUT'TAN HABER GAZETESİ
Kurucusu: Sıtkı SOYLU
İmtiyaz Sahibi: Ali Yaver SOYLU
Yazı İşleri Müdürü: Halil SÖYLEMEZ
Tel: 0324 774 13 69 
www.muttanhaber.net
e-mail:
aliyaversoylu@hotmail.com
U
ETS : 15016-10186-48762

KUTSAL TOPRAKLARA UĞURLAMA

Diyanet İşleri Başkanlığı’na Umre Organizasyonu için kayıt yaptıran Umreciler, ilçemizden törenle uğurlandı. 52 kişilik umri heyeti otobüsle Adana’ya uğurlandı.

Mut Belediye Başkanı Murat ORHAN, kutsal topraklara giden umre yolcularına hediyeler vererek, helalleşti.

Umre Yolculuğunun çok derin bir muhabbet ve yaradana sığınmak adına son derece önemli bir vecibe olduğunu belirten Başkan ORHAN; “Umre yolculuğuna çıkan bütün din kardeşlerimizi hürmetle selamlıyorum. Huzur ancak İslam ile Kurtuluşumuz ancak Önderimiz Hz. Muhammet (SAV) ile, Kıblemiz Mekke ve Ümmet-i Muhammet’in şuuru ile olacağı bilinciyle, bu ibadetin hayırlara vesile olmasını, dualarımızın kabul olmasını Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyorum. Mekke ve Medine’de dinimizin merkezinde olma onuruna erişen bütün umrecilerimizi kutluyorum. Böylesine güzel bir organizasyona ilçemizden geniş bir katılımın olmasını son derece önemsiyorum. Allah sizlerden razı olsun” dedi.

Diyanet İşleri Başkanlığı’nın Umre organizasyonu çerçevesinde Mut Müftülüğüne kayıt yaptıran umreciler kutsal topraklara hareket gitmek üzere 27 Şubat’ta ilçemizden hareket ettiler.

Belediye Başkanı Murat Orhan, İlçe Müftümüz İbrahim KÖKSAL ve çok sayıda vatandaş törene katılarak, umre yolculuğuna çıkan hemşerilerimizi uğurladılar.



929 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın