Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi4
Bugün Toplam120
Toplam Ziyaret771631
Takvim
Saat
KÜNYE
MUT'TAN HABER GAZETESİ
Kurucusu: Sıtkı SOYLU
İmtiyaz Sahibi: Ali Yaver SOYLU
Yazı İşleri Müdürü: Halil SÖYLEMEZ
Tel: 0324 774 13 69 
www.muttanhaber.net
e-mail:
aliyaversoylu@hotmail.com
U
ETS : 15016-10186-48762

Ak Parti Kadın Kollarından 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Kutlaması

Ak Parti Mut İlçe Teşkilatı Kadın Kolları, Dünya Kadınlar Günü’nü Öğretmenevi’nde düzenlenen geniş katılımlı bir etkinlikle kutladı.

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından, AK Parti Mut Kadın Kolları Başkanı Aysel ŞİMŞEK, dünyada kadının önemine değinen bir konuşma yaptı.

Şimşek yaptığı konuşmasında şunları söyledi: “Bazen bir çift gözdür gülümseyen, bazen ağlamak istese de gözyaşını akıtamayan, yüreğine kan damlatandır, anadır, canandır. Vefadır, fedakârlıktır; sevdiğine aşını, sevdasını ve hatta düşünmeden canını verendir... Kadındır. Bir sevdalı yürektir… Candır, hayattır, canımıza can katandır kadın... Anadır. Kadın demek anne demektir. Sığınaktır, korunaktır. Bir sabah kızarmış ekmek kokusuyla uyanmaktır, bazen sırttaki havlu, her zaman arkamızdaki duadır. Kendi sıcak yerde olsa da evladı dışarıdaysa, yüreği ısınmayan demektir anne. Ne kadar hata etsek de ne kadar kirlensek de yanında tertemiz olduğumuz demektir. Geniş zamanlarımızda hep yarın ararım dediğimiz ve ertelediğimiz ama başımıza bir dert gelince tek sığınağımız demektir. Anne demektir kadın; bazen de sadece çocuk gibi bir öpücükle mutlu olan demek, çocuk sevinciyle yüreği pır pır kanatlanan, merhamet, şefkat ve bitmeyen sevda demektir.”

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin’den gelen mesajın okunması salondan büyük alkış alırken, etkinlikte Belediye Başkanı Murat ORHAN’da Dünya Kadınlar günüyle ilgili bir konuşma yaptı. Murat ORHAN konuşmasında, “Bugün Dünya Kadınlar Günü. Ayaklarının altı öpülesi kadınlarımızın değerini bilmemiz gerek. Bizi biz yapan bütün değerlerimizin en sağlam bekçileri olan bütün duyguların en yoğununu yaşayan, çilelere cephe alıp göğüs geren dünyada en kanaatkâr kimdir sorusunun cevabı olan kadınlarımızın gününü kutlamak için bugün burada bulunuyoruz. Bu vesileyle fedakâr kadınlarımızın Dünya Kadınlar Günü'nü kutluyorum” dedi.

Ak Parti Mut İlçe Başkanı Veli Şıkşık yaptığı konuşmasında, kadının değeri ve önemine değindi. 

Yapılan konuşmaların ardından program müzik eşliğinde eğlenceyle devam etti.

Haber: Abdurrahman AYDIN



1427 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın