Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi4
Bugün Toplam369
Toplam Ziyaret778997
Takvim
Saat
KÜNYE
MUT'TAN HABER GAZETESİ
Kurucusu: Sıtkı SOYLU
İmtiyaz Sahibi: Ali Yaver SOYLU
Yazı İşleri Müdürü: Halil SÖYLEMEZ
Tel: 0324 774 13 69 
www.muttanhaber.net
e-mail:
aliyaversoylu@hotmail.com
U
ETS : 15016-10186-48762

Belediyeden Eğitime Destek Devam Ediyor

Mut Belediyesinden, Mut Lisesi AB Destekli Comenius Çok Taraflı Okul Ortaklığı Projesi'ne Destek

Mut Lisesi Eğitim ve Okul Birliği, Kırsal Kalkınma ve Turzime yönelik bir proje geliştirerek Avrupa Birliği fonlarından hibe desteği almaya hak kazandı. Mut Lisesi'nin kordinatörlüğünde İtalya ve İspanya'dan ortak okullarla hazırlanan S.M.A.R.T. adlı kırsal turizm destekleme projesi Avrupa Birliği Eğitim ve Gençlik Programları Merkezi Başkanlığı (Türk Ulusal Ajansı) tarafından kabul edildi.

Mut Lisesi Eğitim ve Okul Aile Birliği'nden Teşekkür Ziyareti

Belediye Başkanı Murat ORHAN, belediyenin projeye desteklerinden ötürü teşekkür ziyaretine gelen Mut Lisesi Okul Müdürü Mehmet Habacı, Müdür Yardımcısı Duran Çetin, Mut Lisesi Okul Aile Birliği Başkanı Naciye Karaman, Okul Aile Birliği Başkan Yardımcısı M. Murat Küçük, Okul Aile Birliği Muhasip üyesi Mehmet Şahin ve Okul Aile Birliği Sekreteri Rahşan KAYA'yı makamında kabul etti.

Bu kapsamda İspanya ve İtalya ile ortaklaşa çalışmaların yürüyeceğini belirten Mut Lisesi Okul Müdürü Mehmet HABACI, "Hazırlamış olduğumuz Kırsal Kalkınma ve Turizm Projemiz 'Comenius Çok Taraflı Okul Ortaklığı Projesi' ile ilçemizin tarımsal ve turizm yönüyle kalkınması, tanıtılması, örencilerimizi dünya ölçeğinde projelere katılması ve geleceğe daha iyi hazırlanması amaçlanmakta. Projemizde Okul Aile Birliğimiz son derece özverili bir şekilde çalışmalarımıza iştirak ediyor. Mut Belediye Başkanımız Sayın Murat ORHAN, bize projemizin her aşamasında destek verdi. İlçemizle ilgili her türlü çalışmada Başkanımızı rahatlıkla arayabildik ve desteğini aldık. AB hibe destekli bu projemizin uygulamasında belediyemiz bize her konuda yardımcı oluyor. Mut tarım ve turizmi ile ilgili bilgi ve belgeler, borşürler, konaklama ve lojistik desteklerini sayın Başkanımızdan talep ettik. Kendileri Mut adına yapılacak her türlü hizmette katkı sağlayacaklarını ifade ettiler. Mut Belediye Başkanı Murat Orhan'a desteklerinden ve yardımlarından ötürü Mut Lisesi Eğitim ve Okul Aile Birliği olarak hem ziyaret hem de teşekkür plaketi armağan etmek istedik" dedi.

Başkan ORHAN; Mut Lisesi Eğitim ve Okul Aile Birliği'nin ziyareti ve plaket armağan etmesinden ötürü son derece mutlu olduğunu, özellikle ilçemizden Avrupa Birliği normlarında projeler üretilmesinden memnuniyet duyduğunu belirtti. Başkan ORHAN; "Mut Belediyesi olarak eğitime her zaman destek olacağız. Öğretmenlerimiz, öğrencilerimiz ve velilerimizin bu özverili gayretleri son derece önemli, bizler de bu gayret ve çabaya duyarlılık gösterecek ve her konuda onların yanında olmaya devam edeceğiz" dedi.



1078 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın