Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi6
Bugün Toplam250
Toplam Ziyaret779564
Takvim
Saat
KÜNYE
MUT'TAN HABER GAZETESİ
Kurucusu: Sıtkı SOYLU
İmtiyaz Sahibi: Ali Yaver SOYLU
Yazı İşleri Müdürü: Halil SÖYLEMEZ
Tel: 0324 774 13 69 
www.muttanhaber.net
e-mail:
aliyaversoylu@hotmail.com
U
ETS : 15016-10186-48762

TOPTANCI HALİ’NDE YENİ SEZON DUA EDİLİP KURBAN KESİLEREK AÇILDI

İlçemiz toptancı hali kurban kesilip dua edilerek açıldı. Törende konuşma yapan Mut Kaymakamı Mustafa Şahin; “Emeğin karşılığını bulduğu, bol bereketli ürünün yer aldığı helal kazançlı hayırlı bir yıl olmasını diliyorum.” dedi.  Belediye Başkanı Murat Orhan yaptığı konuşmasında;  “Çiftçilerimizin ürünün bol, esnafımızın kazançlarının bereketli olmasını Cenab-ı Allah’ tan temenni ediyor, bütün herkese bol kazançlı bereketli bir yıl diliyorum” dedi.

İlçe Müftüsü İbrahim Köksal’ın yaptığı duanın ardından kurban kesilerek yeni sezon açıldı. Yapılan açılışın ardından İlçe Kaymakamı Mustafa Şahin, Belediye Başkanı Murat Orhan ve beraberindeki katılımcalar hal kahvesinde esnafla bir araya gelerek sohbet toplantısı yaptılar.

İlçemiz Toptancı Halinde gerçekleştirilen programa Mut Kaymakamı Mustafa Şahin, Belediye Başkanı Murat Orhan, İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Levent Abaş, İlçe Müftüsü İbrahim Köksal, Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Eyüp Cülüç, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Fevzi Ata, toptancı halinde faaliyet gösteren tüccarlar, komisyoncular ve davetliler katıldı.



952 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın