Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi4
Bugün Toplam537
Toplam Ziyaret781695
Takvim
Saat
KÜNYE
MUT'TAN HABER GAZETESİ
Kurucusu: Sıtkı SOYLU
İmtiyaz Sahibi: Ali Yaver SOYLU
Yazı İşleri Müdürü: Halil SÖYLEMEZ
Tel: 0324 774 13 69 
www.muttanhaber.net
e-mail:
aliyaversoylu@hotmail.com
U
ETS : 15016-10186-48762

Belediye Araç Parkına Yeni Bir Greyder

Mut Belediyesi, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi araç parkından hibe olarak bir adet greyder iş makinasını ilçemize kazandırdı.

Yeni iş makinası greyderin ilçemize gelişi ve hizmet binasında teslim alınışı esnasında, basın mensuplarına ve kamuoyuna bilgi veren Başkan Murat ORHAN; "Mersin ilinde en hızlı gelişen ve ilerleyen ilçe Mut'tur" dedi. Araç parkının gün geçtikçe geliştiğine vurgu yapan ORHAN; belediye olarak araç parkını modern bir seviyeye çıkarmak, sayılarını çoğaltmak için çalıştıklarını kaydetti. Daha iyi hizmet edebilmek için yeni araçların hibe yoluyla ve belediyenin kendi imkanlarıyla alındığını ifade eden Orhan; "Şu an Kocaeli Büyükşehir Belediyesinden bir adet greyderi hibe yoluyla belediyemize ve ilçemize kazandırdık. Artık üçüncü greyderimiz var. Hayırlı uğurlu olsun. Daha önce Ankara Büyükşehir Belediyesi'nden hibe olarak bir tane greyder almıştık. Ak Parti Belediyeleri gerçekten marka belediyeler. Kendi bölgelerinde olduğu kadar, Türkiyenin her yerinde çalışmaları ve yardımları oluyor. Köylerimizdeki camilerimizde banklarda Kocaeli Belediyesi yazdığını göreceksiniz. Sağolsunlar destek oluyorlar. Birgün Saraybosna'ya gittim. Orada Osmanlı dönemine ait bir caminin restorasyonunun Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından yapıldığını öğrendim. Osmanlı'nın torunlarının kendi camilerine sahip çıktığını görmek ve bunun orada ifade edilmesini duymak, son derece gurur verici bir duygu. Bütün bu hizmetleri yapanlardan ve yaptıranlardan Allah razı olsun" dedi.

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim KARAOSMANOĞLU ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Teftiş Kurulu Başkanı hemşerimiz Süleyman BÜYÜKŞAHİN’e desteklerinden ötürü teşekkür eden Başkan Orhan, "Mersin ilinde en hızlı gelişen ilçe Mut'tur. Belediyemiz de marka belediyecilik olma yolunda, kendini ispatlamaya devam edecektir. Ayrım yapmaksızın insanlarımıza hizmet edeceğiz. Verilecek en güzel cevap, hizmet yapmaktır" diyerek yeni greyder iş makinasını belediye araç parkına teslim aldı.



1459 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın