Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi4
Bugün Toplam291
Toplam Ziyaret780599
Takvim
Saat
KÜNYE
MUT'TAN HABER GAZETESİ
Kurucusu: Sıtkı SOYLU
İmtiyaz Sahibi: Ali Yaver SOYLU
Yazı İşleri Müdürü: Halil SÖYLEMEZ
Tel: 0324 774 13 69 
www.muttanhaber.net
e-mail:
aliyaversoylu@hotmail.com
U
ETS : 15016-10186-48762

Mut Meslek Yüksekokulu Öğrencilerinin Mezuniyet Sevinci

Mersin Üniversitesi (MEÜ) Mut Meslek Yüksekokulu öğrencileri mezuniyet töreni öncesinde Hükümet Konağı önünde bulunan Atatürk Anıtı’na yürüdü.

Saygı duruşunda bulunup ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından Atatürk Anıt’ına çelenk sunan öğrencilerin hazırladığı program Mut Meslek Yüksekokulu Konferans Salonu'nda devam etti.

Mut Meslek Yüksekokulu Konferans Salonu'nda gerçekleştirilen törende Programın açılış konuşmasını yapan Rektör Prof. Dr. Suha Aydın, “2012–2013 eğitim öğretim yılı mezuniyet töreni sizler için hüzünlü değil mutlu ve güzel bir gün olmalı. Bundan sonraki yaşamınızda öğrenmenize yardımcı olabileceğimiz birçok sertifika programımız var. Bunları takip ettikçe göreceksiniz ki daha başarılı olacaksınız. Mezun olacak arkadaşlarımıza hayatlarında başarılar dilerim.” dedi.

Mut Kaymakamı Mustafa Şahin yaptığı konuşmasında mezun olan öğrencilere diplomalarını takdim etti. İlim yuvasında güler yüzlü öğrencilerle beraber olmaktan gurur duyduğunu belirten Kaymakam Şahin, öğrencilerin aydınlanmasında okul müdüründen öğretim görevlileri ve sıralı tüm personelin ilçemizden bu sene ayrılacak olan öğrencilere verdikleri emeklerinden dolayı teşekkür ederek öğrencilere bundan sonraki yaşamlarında başarılarının daim olmasını diledi.

Yapılan konuşmaların ardından Rektör Prof. Dr. Suha Aydın, Mut Kaymakamı Mustafa Şahin, Garnizon Komutanı Üsteğmen Evren Ekmekçi, Mut Meslek Yüksek Okulu Müdürü Kasım Pınar, Mut İlçe Emniyet Müdürü Murat Güney, Mut Müftüsü İbrahim Köksal ve öğretim üyeleri tarafından mezun olan öğrencilere mezuniyet belgeleri verildi.

Diploma töreninin ardından mezun olan öğrenciler keplerini havaya atarak mezun olmanın sevincini yaşadılar. Grup Ritmix'in konseriyle tören sona erdi.



1802 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın